NVidia Quadro FX 4800 1,5GB GDDR3 PCI-E - SATILIK

funky-sa
28-06-2011, 12:11   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
21 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2011


FİYAT : 1550 TL

2 Adet bulunmaktadır... Denemek için kullanılmıştır... 0 dan farksızdır... İsteyen gelir dükkanda görür...
____________________________________________________
MEL-SA Bilgisayar - Notebook - Elektronik
Tel           (0312)229.45.59
Fax No     (0312)229.45.60
Adres       Yeşilırmak sokak No:10/2 Necatibey-Sıhhiye/ANKARA
____________________________________________________
Quadro  FX 4800
 
Teknik Özellikler

  • Bellek Miktarı ve Tipi: 1,5GB - GDDR3
  • CUDA Paralel İşlemci Sayısı: 192
  • Bellek Arayüzü: 384 - bit
  • Belek Bant Genişliği: 76.8 GB/sn
  • Görüntü Çıkışları: DVI-I, 2 x DP, ST
  • Maks. Çözünürlük: 2560 x 1600 (60Hz), Maks. 32x FSAA
  • SLI Destekli
  • Güç Tüketimi: 150 Watt
  • DirectX 10.0, OpenGL 2.1, Shader Model 4.0, C Programlama dil desteği

PNY nVIDIA Quadro CX 1,5GB GDDR3
Standart grafik kartları ile yapılan profesyonel üç boyutlu modelleme çalışmalarında, tasarımdaki her değişikliğin ardından sonucu görebilmek için render yapmanız gerekir. Ancak Quadro CX ile render yapmaya ihtiyaç duymadan tasarımdaki her değişikliği gerçek zamanlı olarak izleyebilirsiniz. Üzerinde bulunan 1,5GB GDDR3 bellekler sayesinde yüksek bant genişliği ile verimli çalışma imkanı sunar. Quadro kartların bir diğer özelliği ise, kullanılan profesyonel yazılımlarda standart kartlarda bulunmayan; çift taraflı ışıklandırma, üst üste geçebilen pencereler, çizgisel antialising, programlanabilir OpenGL, vb. donanımsal özellikler sunmasıdır.

Profesyonel Kullanıcılar Quadro Ekran Kartı Kullanır !
Profesyonel kullanıcıların bildiği gibi oyunlar için tasarlanmış standart grafik kartları ile profesyonel uygulamalarda maksimum verimli çalışmak mümkün değildir. Profesyonel iş istasyonları bu işlere özel sürücü ve firmware'e sahip profesyonel ekran kartları ile kurulur. Siz de diğer bileşenleri için yüksek paralar harcadığınız sisteminizin AutoCAD, 3D Studio Max gibi uygulamalarda düşük performans göstermesini istemiyorsanız çalışma alanınıza yönelik bir nVIDIA Quadro serisi grafik kartı alarak profesyonel yazılımların getirdiği tüm özellikleri yüksek performans ile kullanın.

Adobe Creative Suite 4: Şimdi nVIDIA GPU Hızlandırma Destekli!
Adobe Premiere Pro CS4
nVIDIA Quadro ekran kartları ile Premiere Pro CS4'te hareket, opasite, renk ve görüntü distorsiyonu gibi yüksek kaliteli efektlerin uygulanmasında GPU hızlandırma özelliği ile maksimum performans alabilirsiniz. Quadro tabanlı grafik çözümleri, çoklu HD videoların düzenlenmesi ve grafik kaplamaların uygulanması işlemlerini hızlandırır ; yüksek kaliteli önizleme için görüntü portu, komponent TV veya sıkıştırılmamış 10-bit/12-bit SDI gibi çeşitli video çıkışları da sunmaktadır.


Kat Daha Hızlı H.264 Video Editleme (RapiHD Plug-in)
nVIDIA Quadro CX grafik kartı ile Adobe Premiere Pro CS4'te bulunan CUDA destekli RapiHD plug-in ile High Definition H.264 video editleme işlemlerinizi çok daha yüksek hızlarda, dörtte bire varan daha kısa sürelerde gerçekleştirebilirsiniz. Yüksek hız ile kaliteden ödün vermeden saatlerce sürecek çalışmaların sürelerini kısaltarak çalışmalarınızdaki verimliliği arttırabilirsiniz.

Built for Professionals (BFP) Programı Nedir?
BFP; profesyonel kullanıcılara özel tasarlanan nVIDIA Quadro ekran kartlarının, AutoCAD, 3d Studio Max, Adobe CS4(Photoshop, After Effects ve Premiere Pro) gibi profesyonel tasarım/üretim yazılımlarında daha yüksek performans ve gelişmiş özellikler sunmasını amaçlayan bir programdır. Adobe Creative Suite 4'te yeni nesil nVIDIA'nın GPU hızlandırma özelliği desteklenmektedir. Ayrıca nVIDIA'nın Autodesk ile beraber geliştirdiği özel sürücüler sayesinde AutoCAD, 3D Studio Max uygulamalarında performans ve modelleme kalitesi daha da artmaktadır.

Neden Quadro?
Neden Quadro?

  • Performans: Profesyonel grafik uygulamalarında gerekli olan OpenGL desteği için optimize edilmiş GPU(grafik işlemci) ve özel sürücülerle farklı yazılımlarda daha yüksek performans sunmaktadır.
  • Yüksek Üretim Kalitesi: Quadro çözümleri, dünyada sadece nVIDIA tarafından üretilir. Bu sayede her zaman için en yüksek üretim kalitesi ile üretilmiş ve standart grafik kartlarına göre hem soğutma performansı hem de arıza oranı açısından çok daha sorunsuz ürünler profesyonel kullanıcılara sunulur.
  • Test Edilmiş, Uyumlu, Onaylı: Profesyonel uygulamalarla test edilerek optimize edilen Quadro sürücüleri yazılımlarla tam uyumlu olup program geliştiricileri tarafından da onaylanmıştır.
  • Uzun Kullanım Ömrü: Profesyonel nVIDIA Quadro grafik kartları piyasaya ilk çıkışlarından itibaren 24-36 ay boyunca temin edilebilir. Bu süre zarfında da sürücü desteği ve güncellemelerle desteklenir.
  • Built for Professionals (Profesyoneller İçin Üretilmiştir): nVIDIA, profesyonel tasarım/üretim programlarına kendini adamıştır. Donanım, yazılım, sistem ve endüstriyel çözümlere sürekli yatırım yapmaktadır.

Son Düzenleme: funky-sa ~ 28 Haziran 2011 12:18
Kapalı Hesap (154666)
28-06-2011, 13:58   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 16
4,901 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2009

Vayy bee param olsaydı bu kartı kaçırmazdım.
 

mrtkru3434
09-01-2017, 21:04   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2017

merhaba ben almayı düşünüyorum fiyat son mu teşekkürler