Nvidia Windows 8 deneyimine güç veriyor

CHIP Online
29-10-2012, 18:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Windows 8 ve Windows RT'li dokunmatik cihazlar, Nvidia sayesinde hızına hız katıyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/nvi ... -veriyor_36676.html

NVIDIA'nın görsel ve mobil hesaplamadaki derin uzmanlık deneyimi ve Microsoft ile yürüttüğü kapsamlı işbirliği, kullanıcıların NVIDIA ile güçlendirilen Windows 8 ve Windows RT sistemlerinde üst düzey deneyimler yaşayacağı anlamına geliyor.


NVIDIA GeForce GPU içeren PC'ler fotoğraf ve video düzenlemede, oyunlarda ve web taramada üst düzey deneyimler sunacak çünkü Windows 8 ve Internet Explorer 10 artık grafik donanımından yararlanıyor. Ayrıca, NVIDIA Tegra işlemciler tek bir şarjda günlerce çalışan son derece ince ve hafif yeni nesil Windows RT cihazları güçlendirecek.


Windows RT ile PC'ler ilk kez iki hafta bağlı bekleme süresine olanak veren Tegra 3 gibi yüksek verimliliğe sahip ARM tabanlı işlemcilerden yararlanabilmiştir. ASUS Vivo Tab RT, Lenovo IdeaPad Yoga 11 ve Microsoft Surface RT dahil olmak üzere piyasaya çıkan Windows RT cihazlarının çoğu NVIDIA Tegra 3 kullanmaktadır.


NVIDIA hesaplama ürünleri başkan yardımcısı ve genel müdürü Rene Haas, "Windows RT'nin mobil cihazlarda kusursuz bir deneyim sunmasını sağlamak için Microsoft ile birlikte üç yıl çalıştık" dedi. "Windows deneyimimiz ve ARM konusundaki uzmanlığımız, NVIDIA'nın şık ve albenili Windows RT tabletlerden üst düzey oyun PC'lerine kadar tüm sistemlerde yüksek kaliteli bir Windows deneyimi sunmasına olanak vermektedir."


Tüm Konu: Nvidia Windows 8 deneyimine güç veriyor

Kaynak: www.chip.com.tr