ObdPlus Araç Takip Sistemi

dogacelektronik
02-08-2016, 13:12   |  #1  
dogacelektronik avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2016

OBD PLUS NEDİR ?
Obd Plus 2000 sonrası araçlarda kullanabileceğiniz tak çalıştır araç takip cihazıdır. M2M araç yönetim sistemine sahiptir. Obd Plus Tak çalıştır Modül yönetimi ile aracınızı değiştirseniz bile kolayca obd soketi üzerinden çıkartıp diğer bir aracınıza takabilir, size verilen panel üzerinden kolayca aracınızı takip edebilirsiniz. Obd Plus araçtan çıkarıldığı andan itibaren kullanıcıya sinyal göndermektedir.


OBD PLUS KULLANIM ALANLARI

Obd Plus araç takip cihazını Kendi aracınızda, taksilerde, araç filolarında, uluslar arası taşımacılık yapan şirketlerde kullanılmaktadır.

Tek bir ekran üzerinden bütün araçlarınızı görebilir, rölantini, hızını, duraklamalarını, canlı değerini, sağlık durumunu kontrol edebilirsiniz.

Bulut teknolojisine sahip olan Obd Plus bulunduğunuz yerin konum bilgilerini ve aracınızın beyninde ki verileri kendi bulut sunucusuna gönderir. Bu sayede mobil uygulamanızdan veya size verilen panel üzerinden kolayca tüm bilgilerinize erişebilirsiniz.

OBD PLUS İLE;

Aracınızın arıza kodlarını okuyabilir ve silebilirsiniz.

Raporlama sistemi ile gidilen yol miktarını, sürüş zamanı ve sınır ihlali gibi verileri 60 güne kadar kaydedebilirsiniz.

yakıt Tüketim sistemi ile kaç km de ne kadar yakıt tüketimi yapıldığını görüntüleyebilirsiniz.

Canlı araç verilerine erişim sağlayabilir, hızını ve motor sıcaklığını görüntüleyebilirsiniz.

Obd Plus ile araçlarda Alabileceğiniz Uyarılar;

Hız Sınırı Aşıldı

Düşük Akü Voltajı

Yüksek Motor Sıcaklığı

Ani Hızlanma

Ani Fren

Rölanti Modu

Araç Çekiliyor

Yüksek Devir

Cihaz Açıldı

Yüksek Egzoz Emisyonu

Uzun Sürüş

Cihaz Kapandı

Acil Durum

Kaza Uyarısı

Kontak Açıldı

Kontak Kapandı

Arıza Uyarısı

  
Anlık Sms Bildirimi ani hızlanma, ani fren, sınır ihlali, arıza uyarısı gibi bildirimleri anlık olarak cep telefonunuza Sms olarak gönderir ve sistem üzerine kayıt edilmektedir. Bu raporlamaları 60 güne kadar görüntüleyebilir, dilediğiniz zaman detaylıca içeriğini inceleyebilirsiniz.
Ciddi bir arızanın araç üzerinde aşırı bir zarara sebebiyet vermesinden önce bozuk donanımlar hızlı bir şekilde tespit edilir.

Son Düzenleme: dogacelektronik ~ 02 Ağustos 2016 13:25 Neden: