Ödeme Yapan WEB Tabanlı Oyun Siteleri(Güncel)

N3F3RTARI
28-11-2016, 22:11   |  #1  
N3F3RTARI avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2016

Herkese merhaba, malum devir internet devri ve çoğumuz zamanımızı bilgisayar başında geçiriyoruz. Ben de internette zaman geçirirken yurtdışında bir süredir yaygın olan ama Türkiye de yeni başlayan yeni bir para kazanma yöntemini keşfettim. Sistem çok yeni olduğu için biraz tereddütlü yaklaşıyorum ama denemek istedim. Bundan bir kaç sene önce de reklamlara tıklayarak para kazanma yöntemlerine başlamıştım, bu sitelerden bir kısmı kapandı ama bir kısmı senelerdir yoluna devam ediyor. Üyelerine ödemeleri gönderiyor. Bu yöntem zamanımı çok aldığı için bırakmayı tercih ettim. Keşfettiğim yeni sistemde oyun oynayarak para kazanabiliyorsunuz. Mutlaka bu sitelerden de bir kısmı üyeleri ödeme istediğinde üyelerini banlayacak ama bir kısmı yoluna devam edecek. Bu güne dek kullanıcılarına ödemelerini yapan sitelerden bahsedeceğim size.

-ÜTOPYA-


Üye sayısı fazla olan oyunlardan biri ÜTOPYA. Diğer sitelere göre daha ciddi olduğunu düşündüğüm bir oyun. Kayıt olduğunuzda mail aktivasyonu yaptıktan sonra hesabınıza yüklenen altınlarla inek alıp, sütleri satarak ütopya kazanıyorsunuz. Süt satarak kazanılan ütopya miktarı biraz düşük, ancak günlük bonus ve her gün 10 ekstra bonus sistemiyle çok güzel ütopyalar kazanılabiliyor. Bu oyundaki güzelliklerden biri depo sorununun olmaması. Ayrıca oyunda koloni sistemi başladı. Saatlik süt üretimi fazla olan üyeler koloni oluşturarak kazançlarını arttırmakta.

-ZOMBİPİO-


 

 The Walking Dead dizisinden esinlenerek oluşturulmuş bir oyun. Dizideki karakterler zombi avlıyorlar, siz de bu leşleri satarak para kazanıyorsunuz. Size başlangıçta verilen parayla Carl karakterini alıyorsunuz, sonrasında leşleri satmak için ortalama 4 saatte 1 oyuna girmeniz gerekmekte. Deponuz dolduktan sonra leş avlama duruyor, deponuzu boşalttıktan sonra devam ediyor.

-FANTASTIK KUŞLAR-


Bu oyunda kuş alıp, yumurtalarını satarak para kazanıyorsunuz. Oyunun tek dezavantajı ortalama 1 saatte ir sisteme girip yumurtalarınızı toplamanız gerekmekte.

-RECYCLIX-


Referans no: E106-6E50-E391

Bu site geri dönüşüme katkı sağlama amacıyla kurulmuş bir site. Başlangıçta size 20 avro veriyor bununla atık alıp, işletip, satıyorsunuz. Sistem yavaş ilerliyor çünkü atık aldıktan 3 hafta sonrasında atık işleniyor, bu nedenle döngüyü tekrar başlatmak için sisteme girmeniz gerekmekte.

-PARA BAHÇESİ-


Para bahçesinde bahçenize ürünler ekerek kazanıyorsunuz, başlangıçta size verilen hediye parayla kabak alıyorsunuz ve onun ürünlerini topluyorsunuz. Sistemde depo sorunu yok o yüzden sık sık girerek kontrol etmenize gerek yok. Ama saatlik bonus sistemi olduğu için ben ortalama her saat girip bonusumu alıp daha hızlı ilerlemeye çalışıyorum.

-ALTIN YUMURTLAYAN TAVUKLAR-


Depo derdi olmayan bir oyun olan altın yumurtlayan tavuklarda tavuk alıp yumurtalarını satarak para kazanıyorsunuz. Sattığınız tavukların %75 oyun hesabınıza, %25 para hesabınıza aktarılıyor. Ödeme puanı derdi de yok, yeterli paranız olduğunda paranızı çekebiliyorsunuz.


Bu sitelere ilave olarak başka ödeme yapan siteyle karşılaşırsam sizlere burdan aktaracağım.