Office, en sonunda iPad'e de geliyor!

CHIP Online
19-02-2014, 00:02   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Uzun zamandır "iPad'e gelecek, gelmeyecek" dedikodularına konu olan dev yazılımdan yeni haberler var

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/off ... -geliyor_45473.html

Resimlerle: iPad Prototipinin Yeni Resimleri

Microsoft'un Apple tabletlerine yönelik çalışmalarından vazgeçtiği söylentisine rağmen, iPad için Office adına çizilen uzun ve zorlu yol, 2014'ün başlarında sona erebilecek gibi gözüküyor.


ZDNet'in, iyi bağlantıları olan Microsoft blog yazarı Mary Jo Foley'ye göre, iPad için Office çalışması sadece devam etmekle kalmayıp, Microsoft'un Windows 8.1 tabletlerinden daha erken bile kullanıcılara ulaşabilir.


Gemini kod adlı yazılım, eski CEO Steve Ballmer'ın Temmuz öncesi dağıtıma izin vermesi ile beraber yayınlanmaya hazır gözükmekte. Her ne kadar bunun anlamı, Microsoft'un kendi ürünlerinden önce Apple ürünlerinin bu yazılıma sahip olacak olmaları olsa bile...


Foley'nin yazısı; "Bekleyebileceğiniz gibi, Microsoft sözcüleri, iPad üzerinde Office hakkında herhangi bir yorum yapmayı reddediyorlar. Ancak ben hayır diyenlere inanmıyorum. iPad için Office yola çıkmış durumda. Ve çoğunun tahmininden daha erken gelecek." şeklinde.


Temel uygulama ve markalar, kullanıcı ve müşteriler için önem taşımakta. Bu yüzden de Windows platformunda işlerin ne kadar iyi gittiğinin yanı sıra, diğer platformlar da önem kazanmakta. Microsoft, ne zaman hangi platforma hangi uygulamayı getireceği konusunda iki kere düşünerek karar almayı seçmiş gibi görünüyor. Yani, bazılarının Microsoft'un iOS ve Android'ten çekilmesi olarak yorumladığı olay, sadece firmanın doğru zamanı beklemesi ve bu süre içerisinde belki bir miktar hisse toplamaya çalışması olabilir...

Tüm Konu: Office, en sonunda iPad'e de geliyor!

Resimlerle: iPad Prototipinin Yeni Resimleri

Kaynak: www.chip.com.tr