Ofisler için komple yazıcı çözümü!

CHIP Online
18-07-2013, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Tüm baskı ihtiyaçlarınızı aynı anda giderecek iyi bir yazıcı mı aradınız?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ofi ... i-cozumu_41554.html

OKI LED teknolojisi ile üretilen çok fonksiyonlu (MFP) yazıcı MC562dnw'ı duyurdu. Kolay, etkin ve verimli kullanım, standart ağ bağlantısı, döküman yönetimi, güvenlik ve tasarruf gibi özelliklere sahip MC562dnw ile ofislerin baskı ve döküman yönetimi ihtiyaçlarına tek bir ürün aracılığıyla çözümler sunuluyor.


Kablosuz ağ bağlantı özelliğine (Wireless) standart olarak sahip bulunan MC562dnw kullanım kolaylığı sağlarken, cihazda bulunan "Air Print" kablosuz baskı alma özelliği de, iPhone, iPad, iPod Touch kullanıcılarına, cihazlarına ilave bir yazılım veya sürücü yüklemeden herhangi bir yerdeki MC562dnw üzerinden yüksek kalitede baskı imkanı veriyor.


Yüksek kapasiteli toner, dubleks baskı gibi kurumlar için önem taşıyan özelliklere sahip olan MC562dnw, baskı kontrolü ve döküman yönetimi sağlayan yazılımları ile de ofislerin iş akışı ve verimliliğine katkıda bulunuyor.


OKI MC562dnw içerdiği OKI Template Manager yazılımı ile birçok önemli dökümanı ofis içinde düzenlemeyi ve basmayı kolaylaştırıyor. Profesyonel kalitede HD renkli, siyah/beyaz baskı alma ve medya esnekliği ile dikkat çeken MC562dnw, CD etiketinden 1320 mm boyutunda afişe kadar geniş bir yelpazede baskı almaya olanak sağlıyor.


Tüm Konu: Ofisler için komple yazıcı çözümü!

Kaynak: www.chip.com.tr