Öğenin konumunu doğrulayıp yeniden deneyin.

TheOddGarlic
08-06-2018, 14:57   |  #1  
TheOddGarlic avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2018

Öncelikle bugün Windows 7'de gerçekleşen eski bir hatanın benzeri Windows 10'da başıma geldi. Bu nedenle bu konuyu açıyorum. Kurulum yapıyordum. Kurduğum program hem "Belgeler" klasörünü hem de "Program Dosyaları" klasörünü kullanıyordu. Kurulumda "Öğenin konumunu doğrulayıp yeniden deneyin." hatası verdi. "Program Dosyaları" klasörünü yerine başka bir klasöre yüklemesini yapabilirdim. Ancak "Belgeler" için bu mümkün değildi. Zaten hatanın gerçekleştiği klasör "Belgeler"di. Yani eski hata silerken meydana gelirken bu hem silerken hem de içeriği değiştirirken meydana geliyordu. Yani içindeki dosyaları bir çözüm bulamazsam kurtaramam. İnternette bulduğum çözümlerden en mantıklısı olan ise WinRar uygulaması ile yapılandı. Denedim, fakat içindekiler çok önemliydi. Ben de değiştirerek denedim. En başta "Arşive Ekle"ye tıklayıp bittikten sonra sil veya benzer bir özelliği kullanarak kurtulmaya çalıştım. En son oluşturulan sıkıştırılmış dosyayı silmek yerine "Buraya Çıkart" yapıp yeniden yükleyecektim. Fakat bu şekilde de aynı hatayı verdi. WinRar bile erişemiyor açıkçası klasöre. Yardımlarınızı bekliyorum.

Düzenleme: Az önce kontrol ettim, masaüstü dahil başka klasörlere de bu olayın aynısı oluyor. Virüs gibi tüm klasörlere bulaşıyor. Artık "Masaüstü"ne yeni bir dosya ekleyemiyor, silemiyor ve değiştiremiyorum.

Düzenleme 2: "Masaüstü"ne bulaştığı için içindeki klasörleri de değiştiremiyorum böyle giderse format atmak zorundayım.

Düzenleme 3: Format attırmaya götürdüm, oradaki arkadaş: "Zaten bazı dosyaları illa kaybedeceksin şansımızı deneyelim kısıtlı format atayım "Windows" dosyalarını ellemesin." dedi ben de kabul ettim. Şansıma kısıtlı format atınca düzeldi, ben de dosyaları kaybetmedim. Olur da aynı sorunu yaşayanlar olursa kısıtlı format atsınlar.

Son Düzenleme: TheOddGarlic ~ 11 Haziran 2018 09:50 Neden: Düzenleme yaptım.