Okey oyunlarından en güzeli nedir?Bence Funokey101

funokey101
10-07-2018, 07:03   |  #1  
funokey101 avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2018

Günümüzde teknolojinin gelişmesiyle birlikte, cep telefonlarında ve bilgisayarlarda arkadaşlarınızı davet etmemize olanak tanıyan birçok Okey oyunu var: En çok oynanan Okey oyunu Zynga'nın OKEY üçlemesidir. YüzBir Okey Plus, Okey Plus, çanak okey plus, bu üç oyunun herkese tanıdık geldiğine inanıyorum, ama bugün iki yıldır arka planda birçok ödül dağıtan oyuncularına değer veren bir okey oyunundan bahsetmek istiyorum - FUNOKEY101.  İlk çıktığı günden bu yana mükemmel bir oyun deneyimi ve mükemmel müşteri hizmeti ile oyuncu çekiyor. FUNOKEY101, OKEY ve OKEY101 oyununu aynı anda oynama imkanını sizlere sunuyor, oyuncular 101 Okey Plus ve Okey Plus oyunlarını ayrı ayrı indirmeden FUNOKEY101 içerisinde 101 ve Okey oyununu aynı uygulama içerisinde oynayabilir.

OKEY ve OKEY101 koleksiyonundan yola çıkarak, DUBLE & TURBO modu da Okey 101 moduda FUNOKEY101 ile hayatımıza giriş yapıyor. Bazı okey taşları yıldızlarla işaretleniyor.Oyuncu el açarken, eğer ki elinde yıldızlı bir taş var ise, k azanma anında elde edilen ödüller ikiye katlanır, eğerki oyuncunun şansı yerindeyse tek kazanan olarak bütün ödülün sahibi olur.

Ayrıca, Okey oynamanın yanı sıra ek olarak, bu oyun iki çok popüler ve çok eğlenceli bir oyuna sahip: At yarışı bunlardan biri.Oyuncular daha fazla oyun ici altın kazanabilmek için sevdikleri atları seçip 15 saniye boyunca bahis oynayabilirler (birden fazla atı seçebilirsiniz). Her altın oranı farklıdır.Oyun bittiğinde, oyuncu kazanan atın çarpanını alabilir.Şansı ve hesaplamasıyla, artık bir sürü altın para almak bir rüya değildir!

Sirk, günlük stresi üzerinizden atmak için düşünülebilir. üç oyuncu, mekândaki küçük hayvanlara vurmak için sınırlı bir süre içinde silah seçer.Vurduktan sonra, altınlarını alabilirler.

Oyunun yeniliklerine ek olarak, FUNOKEY101 sosyal sistemlerde de yenilikler yaratıyor. Oyunun ana menüsünün sol tarafında bulunan Sohbet butonuna bastıkları takdirde bütün dünya ile sohbet etme imkanları vardır.

FUNOKEY101, OKEY ve OKEY101 modları ve  kendine has benzersiz DUBLE & TURBO oyunlarıyla daha eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Aynı zamanda aynı platform içerisinde okey dışında oyunlar oynayarakta zaman geçirebilirsiniz, oyuncularla iletişim kurabilir, yeni arkadaşlıklar elde edebilirsiniz.Haydi FUNOKEY101 Oynamaya!

funokey101
10-07-2018, 07:04   |  #2  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2018