OKI, 5 renkli yazıcısını İstanbul'da tanıttı!

CHIP Online
19-04-2014, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Yazıcıların önde gelen isimlerinden OKI, 5 renkli yazıcısını İstanbul'da tanıttı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/oki ... -tanitti_46653.html

OKI, baskı profesyonelleri ve dikey  sektörler için özel olarak geliştirdiği, segmentinde bir ilk olan 5 renkli baskı yapan  ödüllü yazıcıların da aralarında bulunduğu  yeni ürünlerini OKI Data Corporation (ODC) Başkanı T. Hiramoto'nun katıldığı "The Future of Printing is Brilliant" temalı toplantı ile  İstanbul'da tanıttı.
    
OKI yazıcıların geliştirilmesi, üretimi ve pazarlamasını yapan ODC'nin Başkanı T.Hiramoto, Türkiye'nin OKI açısından çok önemli bir ülke olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

"OKI'nin 2013 yılında 2012 yılına  göre gelirlerini yüzde 11 oranında arttırması bekleniyor. Avrupa bu gelişmeye çok önemli katkı sağlıyor.

Avrupa'da 30, Türkiye'de 12 yıldır ofislerimiz aracılığıyla yürüttüğümüz faaliyet bizim baskı alanındaki işimiz için önemli dönüm noktasıdır .

Türkiye bizim için çok önemli potansiyele sahip ülkelerden birisidir. Bugün pazarı doğrudan etkileyecek yeni bir teknolojimizi, endüstrinin ilk 5 renkli dijital LED yazıcısını size tanıtacağız".  

OKI Lansmanında tanıtılan beyaz tonerli yazıcı serisinden C711WT ve 5 renkli yazıcısı ES9541 ile 360 grama baskı yapma özelliğine sahip segmentindeki tek A3 yazıcı olan C931 ve açık bir platform üzerinden çalışan MC760 ve MC7680 çok amaçlı yazıcılar (MFP) davetliler tarafından ilgiyle karşılandı.

Lansman toplantısında konuşan OKI Türkiye Genel Müdürü Lusi Adut ise Grafik Tasarımı Sektörü ve profesyonel baskı pazarına yönelik geliştirilen yeni  ürün gamı ile OKI Türkiye'nin faaliyet alanının biraz daha genişlediğini belirterek şunları söyledi:

"OKI Türkiye  olarak  global vizyonumuza uygun bir şekilde  stratejimizi belirliyoruz.
Varolan ve yeni pazarlarda yazıcı  işimizi büyütmeye devam  etmek, ama aynı zamanda kanal ve müşteri ilişkilerimizi daha da güçlendirmeyi amaçlıyoruz.

Geçtiğimiz 2 yılda Kobi ve Çalışma grupları için komple çözüm için ürün ve çözümler geliştirmeye devam ettik. Mikro, orta ve büyük ölçekli işletmeler; büyük, yüksek hacimli çalışmalar için  son derece rekabetçi ürünler çıkardık.

OKI ,Profesyonel renkli baskı pazarında da güçlü bir pozisyona ulaşmak amacıyla yeni ürünler  geliştiriyor. Hem kücük hem daha ölcekli işletmeler icin cözumler oluşturuyor.Bu alan OKI'nin bilinen tanınan yüzünden farklı bir dönüşüm alanı.

Bugün tanıttığımız endustrinin ilk 5 renkli dijital LED ürünü, bunun çok önemli bir örneğini oluşturuyor"


Tüm Konu: OKI, 5 renkli yazıcısını İstanbul'da tanıttı!

Kaynak: www.chip.com.tr