Oki'den avantajlı Eylül kampanyası

CHIP Online
26-08-2012, 17:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Oki'nin geliştirdiği düşük kullanım maliyetli yazıcı, Eylül boyunca bu avantajlı fiyatla sunulacak.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/oki ... mpanyasi_35552.html

OKI tarafından geliştirilen LED teknolojisi ile üretilen; düşük kullanım maliyetine, kompakt tasarıma ve gelişmiş özelliklere sahip yeni çok fonksiyonlu yazıcı MB451, Eylül ayı boyunca sürecek indirim kampanyası çerçevesinde 199 USD+KDV'en başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.Küçük bir ofisin tüm baskı, tarama, fotokopi, faks ihtiyacını karşılayacak özelliklere sahip olan cihaz, 3 yıl OKI garantisi ile son kullanıcının beğenisine sunuluyor.Kampanya çerçevesinde MB451 satın alanlara ilk toner alımında %50 indirim sağlanıyor.


MB 451'de şu özellikler bulunuyor:


•    1-5 kişilik ofisler için ideal baskı, fotokopi, tarama, faks çözümleri
•    Dakikada 29 sayfalık s/b baskı hızı ve 5 saniye ilk sayfa baskı hızı
•    Standart RADF özelliği ile çift taraflı (dubleks) baskı, tarama ve kopyalama
•    Sadece e-posta yoluyla baskı alma
•    USB belleklerden doğrudan baskı ve tarama
•    MB451w ile kablosuz  bağlantı özelliği
•    Yeni otomatik kapanma modu ile sıfır enerji tüketimi
•    PCL yazıcı dili emülasyonu


MB451'in esnek medya kullanımı sayesinde, etiket, hesap tablosu, fatura, teklif, form, teknik çizim ve diğer birçok doküman tipine baskı almak mümkün oluyor. Perakende, konaklama, inşaat, finans ve sağlık gibi çok çeşitli alanlarda kullanım için ideal çözümler sunan cihaz kopyalama, tarama ve fakslamayı çift taraflı (dubleks) yapmayı, eko fonksiyonlar ise enerji maliyetini ve karbon ayak izini azaltmayı sağlıyor. MB451'in ön bölümünde bulunan USB girişi sayesinde USB belleklerden doğrudan baskı ve tarama imkanı sağlıyor ..


Güçlü raporlama yapısına sahip PrintSuperVision yazılımıyla, tam bir kontrol ve görüntüleme sağlarken,Print Job Accounting ile bireylerin veya grupların, belirlenen maliyet limitlerinde baskı ve kopyalama yapma haklarını sınırlama olanağı veriyor. MB451'in satın alındığından itibaren 30 gün içinde kayıt ettirildiğinde 3 yıl OKI garantisinden faydalanılıyor.

Tüm Konu: Oki'den avantajlı Eylül kampanyası

Kaynak: www.chip.com.tr