Oki'den Google Cloud Print desteği

CHIP Online
13-03-2014, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Oki, renkli çok fonksiyonlu yazıcı serisine Google Cloud Print hizmetini dahil etti!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/oki ... -destegi_45951.html

OKI'nin "Google Cloud Print" özellikli " çok amaçlı (MFP) MC300 ve MC500 serisi  renkli yazıcıları ile kullanıcılar istedikleri yer ve zamanda yüksek kalitede renkli  baskı alabilecekler

OKI renkli çok fonksiyonlu yazıcı serisine Google Cloud Print hizmetini dahil etti.   Google Print Hizmeti özelliği bulunan OKI MC300 ve MC500 Serisi2 çok fonksiyonlu yazıcılar (MFP) ile; Gmail, Google Docs'da bulunan dokümanlar, akıllı telefon, tablet, bilgisayar veya internete bağlı herhangi bir cihaz aracılığıyla kablosuz ortamda, doğrudan  renkli olarak yazdırılabiliyor. OKI yazıcılara eklenen bu yeni özellik, iş gücü mobilitesinin her geçen gün arttığı günümüz çalışma koşullarında üretkenliği ve konforu destekliyor. Google Cloud Print hizmeti kullanıcılarının baskı almak için yazıcı sürücüleri yüklemesine gerek kalmıyor..

OKI MC300 ve MC500 Serisi yazıcıları yüksek kağıt kapasitesi, yüksek baskı hızı, çift taraflı baskı ve tarama fonksiyonu ve yüksek çözünürlüklü renkli yazdırma  gibi güçlü bir dizi özelliği  kompakt bir tasarım içinde sunuyor. OKI'nin mobil baskı uygulamaları, Google Cloud Print hizmeti ile artık daha güçlü.

Tüm Konu: Oki'den Google Cloud Print desteği

Kaynak: www.chip.com.tr