Ölüyorlardı ama geri dönmeyi başardılar!

CHIP Online
04-05-2014, 00:02   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Bir süre önce piyasadan silinmenin eşiğine gelen bu 6 teknoloji ve isim; şimdi altın çağını yaşıyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/olu ... sardilar_46921.html

Resimlerle: 10 ünlü teknoloji CEO'sunun çalışma masası

Zamanlama, teknolojik ürünlerin ve hatta şirketlerin çıkışı için son derece önemli faktörlerden. Parlak, yenlikçi fikirler ve harika ürünler, bazen küçük bir zamanlama hatasının kurbanı olabiliyorlar. Ancak bazı isimlere ikinci bir şans tanınmıyor da değil. İşte önce kayıplara karışan, ancak geri dönmeyi başarmış 6 teknoloji ve isim:


Kalem: Bir zamanlar PDA'dalarda kullanılan ve Steve Jobs'un karşı olduğu kalemler, tam anlamıyla geri döndüler. Samsung Note serisi, tabii ki bu durumun baş sorumlusu. Microsoft'un Surface tabletleri ve bazı hibrit bilgisayarlarda da artık kalem görmeye alıştık.


3D: Birkaç kez batıp çıkan 3D teknolojisi, bugün televizyonlar, oyun konsolları ve telefonlardaki yerini tekrar alıyor. Ama tarihe bakacak olursak, 3D'nin yine ortadan kaybolması son derece olası.


IBM: IBM, 1990'ların başlarında rakiplerinin etkisi altında zor anlar yaşamış ve milyarlarca dolar kayba uğramıştı. Şirket 1993'te birkaç parçaya ayrıldı ve OS/2 gibi projeleri sonlandırdı. 1993'de iflasın sınırına gelen IBM, bugün yüzlerce milyar dolarlık bir değere ulaşmayı başarmış bulunuyor.


Tüm Konu: Ölüyorlardı ama geri dönmeyi başardılar!

Resimlerle: 10 ünlü teknoloji CEO'sunun çalışma masası

Kaynak: www.chip.com.tr