ÖN İNCELEME: Amazon Fire Phone!

CHIP Online
31-07-2014, 01:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Amazon'un 3 boyutlu telefonu Fire Phone, iyi mi, yoksa sıradan bir telefon mu? İşte ilk kararımız!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/on ... re-phone_48661.html

Resimlerle: LG G3: Quad HD ekrana sahip ilk cep testte!

Amazon'un hakkında çok fikir yürütülen telefonu Fire Phone tanıtıldığında, onun Amazon hizmetlerine açılan bir kapı görevini üstleneceğini düşünmüştük. Çok yüksek teknik özelliklere sahip olmadığından, onu HTC One M8, Samsung Galaxy S5 veya LG G3 ile karşılaştırmak da muhtemelen hata olacaktı.


32GB'lık modelinin yurtdışı fiyatı 650 dolar olan, yani pek de ucuz olmayan telefonu elimize alıp onunla biraz zaman geçirdiğimizde, beklentilerimizin çok da yanlış olmadığını gördük. İşte nedenleri.


Donanım


Fire Phone, lastik kenarları, cam arka ve ön yüzüyle LG'nin Nexus 4'üne oldukça benziyor. Güç düğmesi üst kenarda, ses ve kamera düğmeleri solda, giriş düğmesi ise altta yer alıyor. Cihazın 1280x720 piksel çözünürlüklü 4.7 inç'lik ekranı, resim ve metinleri yeterince keskin görüntüleyebiliyor. Fire Phone'un tutuşu rahat ve yine Nexus 4'ü hatırlatıyor.


Telefonun arka tarafı parmak izlerini üzerine toplasa da, izler kolayca silinebiliyor. Arka tarafta 13 megapiksellik, flaşlı bir kamera, önde ise 2.1 megapiksellik bir kamera bulunuyor. Her iki kamera da 1080p HD video kaydı yapabiliyor. Cihazın köşelerinde yer alan 4 kamera ise Dynamic Perspective işlevini besliyor.


Donanımın çok üst düzey olmasa da, yeterli olduğunu söylememiz mümkün.


Tüm Konu: ÖN İNCELEME: Amazon Fire Phone!

Resimlerle: LG G3: Quad HD ekrana sahip ilk cep testte!

Kaynak: www.chip.com.tr