Öna Yazılım - Web Tasarım - Profesyonel Web Yazılı

onayazailimseo
20-10-2017, 16:11   |  #1  
onayazailimseo avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2017

Öna Yazılım olarak dogˆru strateji, profesyonel is¸ planları, kusursuz tasarım, yüksek kalite, begˆeni odaklı yaklas¸ım bu yolda bizim olmazsa olmazlarımız oldu.

“Başarı ve sürekliliğin teminatı hizmette dürüstlük ve kalitedir.” prensibiyle çalışmalarımızı sürdürdük.
 

10 yılı aşan süre boyunca sahip olduğumuz bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşteriler ile paylaşmanın heyecanını duyuyoruz. Kurulduğu günden itibaren web yazılım konusunda çalışmalar yapan profesyonel çalışan ama aynı zamanda amatör ruha sahip olan ekibimiz şirketimizde;

Web Yazılım, Web Tasarım, Grafik Tasarım, Programlama, SEO, Modelleme, SEM, Masaüstü Yazılım, Kurumsal iş çözümleri, Hosting ve Domain (Web barındırma, alan adı ve aracılık hizmetleri), Sosyal Medya Yönetimi, Dijital Pazarlama ve Kurumsal Mail alanlarında çalışmalar yapar.Öna Web Sunucu hizmeti; yedekleme, kesintisiz güç kaynagˆı ve güvenlik gibi çözümlerle donatılmıs¸tır. Sunucularımız Türkiye ve Almanya’da bulunmaktadır. Alan adı tescil hizmeti, web hosting ve web tasarımı gibi internet çözümlerinin tamamını tek bir noktadan yaparak is¸inizi kolaylas¸tırır. Öncelikli sorumlulugˆumuz; kurumsal müs¸terilerimizin kurumsal kimliklerini internette modern, farklı, teknolojik ve estetik bir biçimde web sitelerine yansıtmaktır. I·nternette en dogˆru s¸ekilde markanız ya da firmanız için vitrin olus¸turmaktır.

Firmamız tarafından gelis¸tirilen "Öna I·çerik Yönetim Sistemi" ile bireysel ve kurumsal olarak tasarladıgˆımız tüm web sitelerinin, kullanımı kolay bir arayüz ile bilgisayar kullanabilen herkes tarafından yönetilebilmesini sagˆlıyoruz.

Öna, size bütçenizle orantılı olarak farklı çözümler sunar. Firmanızın web tasarım ihtiyaçlarını giderirken hangi hassasiyetlerinizin oldugˆunu, beklentilerinizin neler oldugˆunu iyi analiz eder, beklentilerinizi çözüme kavus¸tururve hayallerinizi gerçekles¸tirmenizi sagˆlar. Web üzerinden is¸ süreçlerinizi ve tüm hizmetlerinizi en iyi, en hızlı ve en pratik s¸ekilde bilis¸im teknoloji araçlarından profesyonel şekilde hızlandırmak ve yeni bir düzen kurmak için size çözümler sunar.

[url=https://maps.google.com/maps?ll=41.108008,28.757646&z=18&t=m&hl=en-US&gl=TR&mapclient=embed&daddr=Central%20Kaya%C5%9Fehir%20Kayaba%C5%9F%C4%B1%20Mahallesi%20G7%20Cad.%20Kent%20Meydan%C4%B1%20Merkez%20Kaya%C5%9Fehir%20No%3A20%2034494%20Ba%C5%9Fak%C5%9Fehir%2F%C4%<a href=]B0stanbul@41.108008[/url],28.757646" target="_blank" class="title">

Kayabaşı Mahallesi, 75. Yıl Caddesi,
Merkez Kayaşehir Plaza, C Blok, Kat: 3, No: 35
Başakşehir / İstanbul

Detaylı Bilgi Almak İçin: https://www.onayazilim.com.tr