Onboard ekran kartı ile performans

blackmatter
25-03-2015, 22:24   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2015

Merhabalar , gönül isterki toplama canavar gibi bir bilgisayar kurmak ama durum ötürüsüyle kartsız taksit yapan bir firmadan alabiliyorum sadece. Bu doğrultuda fiyat aralığıma uygun olarak aşşağıda özelliklerini verdiğim bilgisayarı alabilirim fakat kafama takılan tek soru işareti herhangi bir ekran kartı markası yazmamasıdır , birkaç gün içerisinde mağaza gidip detaylı bilgi almaya çalışacağım fakat muhtemelen onboard bir ekran kartı olacaktır. Açıkcası donanımdan pek fazla anlamadığım için sizlerden bilgi almak istiyorum .Grafik ayarları en aşşağı seviyede dahi olsa oyun oynamak istiyorum (lol,wow,dota,csgo tarzı oyunlar oynuyorum) yaklaşık 3-4 ay içerisindede ekstra bir ekran kartı alma şansım yok ,harici bir ekran kartı alıp sistemi destekleyene kadar bu parçalar ile söylediğim oyunlardan performans alır mıyım ? Sorun yaşar mıyım ? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

(Not : toplama yap , oralardan almaktan vazgeç tarzı yorumlar olmazsa sevinirim, pahalı ve mantıksız olduğunun farkındayım fakat başka bir şansım yok şuan)

İşlemci Hızı 3,6 GHz
İşlemci Tipi INTEL CORE I7
İşlemci Ön Belleği 8 MB
İşlemci Numarası 4790
Bellek (RAM) 8 GB
Grafik Kartı 2 GB
Depolama 1 TB
Optik Sürücü DVD+/–RW SuperMulti DL
İşletim Sistemi Windows 8
Ethernet(LAN) Var
Wi-Fi Var
USB Giriş Var

mehmet_93
25-03-2015, 22:56   |  #2  
mehmet_93 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 97
593 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2010

Bahsettiğin oyunları low da rahat oynarsın.Medium falan da olabilir. Dahili diye çok kötülememek lazım :) (Lol ve dotayı denemişliğim var dahiliyle de wow ve csgo yu denemedim.büyük ihtimal onlarda oynanır. Çok sistem canavarı oyunlar değil bunlar.)