Önemli anlarınızı internette paylaşın!

CHIP Online
24-03-2014, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Online Hayat programı, düğün, nişan, doğum ve fazlasını çevrenizle paylaşmanıza izin veriyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/one ... paylasin_46151.html

Teknik DATA şirketi tarafından geliştirilen "on-line hayat" programı ile düğün nişan doğum ya da hastane günleri ile cenaze namazları an be an eş dost ve akrabaya aktarılıyor. Öte yandan şirketler on-line hayat yazılımlarını kullanarak genel kurullarını ve toplantılarını ortaklarına ya da müşterilerine ulaştırıyorlar.

Düğününüz ya da nişanınız var... Ve siz yakınlarınızdan sevdiklerinizden çok uzakta yaşıyorsunuz. o mutlu anlarınız paylaşmak istiyorsunuz. Fakat aradaki mesafe buna engel. İş te bu anda "on-line hayat" yazılımları burada sizin yardımınıza koşuyor. Cep telefonunuza yüklediğiniz basit bir program aracılığı ile hayatın içinde paylaşmak istediğiniz her anı tüm sevdiklerinize ulaştırma olanağına sahip oluyorsunuz.


Konuyla ilgili olarak Teknik DATA şirketinin Genel Müdürü mühendis Hasan Tezgel şunları söyledi; " İnternet ve akıllı cep telefonları hayatımızı kolaylaştırmaya devam ediyor. Bizde teknolojinin nimetlerini müşterilerimize sunmaya devam ediyoruz. "On-line hayat" adıyla markalaştırdığımız kişiye özel Web TV yayını ile insan hayatı içinde yaşanan her anı on-line olarak internete taşıyabiliyoruz. Üstelik bunu yaparken kişisel değerlere de saygı göstermeyi ihmal etmiyoruz. Yayın alanı sınırlandırılabiliyor yada herkesin izlemesini isteyebiliyorsunuz. Yani bu bir düğün yayını ise sadece akrabalar, dostlar izleyip kayıt edebiliyor. "On-line Hayat" hayatın tatlı acı her anında kullanılabilir. Örneğin doğum sonrası bebeğin yakın akraba, eş dost ile tanışması. Hastanede yatan hastaların yakınları ile kucaklaşması, Düğün nişan ve diğer mutlu anların on-line olarak aile fertlerine duyurulması gibi durumlarda kullanılabilir. Geçtiğimiz günlerde bir müşterimiz Sivas'ın bir köyünde vefat eden dedesinin cenazesini Almanya'da yaşayan akrabalarına "on-line hayat" yazılımı ile izlettirdi. Müşterimizden aldığımız bilgiye göre cenaze namazına iştirak edilmiş defin sırasında onlarda ekrandan izleyip dua etmişler. Bunu örneklerini çoğaltmak mümkün. Bazı şirketler kongrelerini ortaklarına bu yolla ulaştırıyorlar"


On-line hayat nasıl kullanılır?


Web Kanal sistemini kullanmak çok kolay. 3 adımda kendi televizyonunuzu açıp herhangi bir yerden herhangi bir cihazla canlı yayın yapabilirsiniz. Bu yayınlar otomatik kaydedilmektedir. Bunu ardından bunları istediğiniz platformda yani Facebook gibi paylaşım sitelerinde ya da, youtube benzeri video sitelerinde ve şahsi web sayfanız da yayınlayabilirsiniz. İlk olarak Teknik DATA şirketini "on-line hayat" paketini almalısınız. İkinci adım ise cep telefonunuza ya da bilgisayarınıza yayın gönderici aplikasyonu kurmalısınız. Son adımda da ziyaretçilerinizin izleyeceği sayfaya da platforma hazır kodları eklemeniz ile işlem tamam tüm işlemler on dakika tamamlanıyor.  Bunun ardında akıllı cep telefonunuzu kamera olarak kullanıp bulunduğunuz ortamdan yayına başlıyorsunuz.

Tüm Konu: Önemli anlarınızı internette paylaşın!

Kaynak: www.chip.com.tr