Online Armor ++ (Anti-Virus and Firewall Protection) [29.01.2010]

CHIP Online
29-01-2010, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Online Armor ++ ile internet üzerinde online bankacılık, para yönetimi vs. gibi işlemler  yaparken kendinizi güvenceye alın. Ödüllü bir program olan  Online Armor ++ hem anti-virüs koruması, hem de firewall koruması sağlıyor. Diğer yazılımların atladığı tehlikeleri bertaraf ediyor!Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forum

Online Armor ++ ile internet üzerinde online bankacılık, para yönetimi vs. gibi işlemler  yaparken kendinizi güvenceye alın. Ödüllü bir program olan  Online Armor ++ hem anti-virüs koruması, hem de firewall koruması sağlıyor. Diğer yazılımların atladığı tehlikeleri bertaraf ediyor!Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online ForumAnti-virüs yazılımları, tehlikelere tepki verir, Online Armor ++ baştan engeller!Firewall yazılımıyla zararlıların sisteme girmesini engeller. Bilgisayarınıza ne girioyr, ne çıkıyor sizin kontrolünüzde olur. Bilinen, güvenlilir yazılımlar listesiyle yardımcı olur ama kararı size bırakır.Sisteminizde hali hazırda bulunan zararlı yazılımları da kök dizinlerde olsa dahi arar, bulur ve temizler.Malware Research Group tarafından yapılan testlerde 78.120 virüste yüzde 99.98 tespit oranına sahiptir.İndirebileceğiniz ikinci kaynak burada...

Kaynak: www.chip.com.tr

DOWNLOAD: Online Armor ++ (Anti-Virus and Firewall Protection)

endazyar
29-01-2010, 10:23   |  #2  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
53 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2010

tşklr chip.

raco38
29-01-2010, 11:07   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
12 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2010

Teşekkürler ancak bide Türkçe açıklama olsaydı daha iyi olur diye google da bi arama yaptım ve aşağıdaki açıklamaları buldum.
Online Armor, her ihtiyaca yönelik olarak hazırlanmış bir güvenlik duvarı aracıdır. Virüslerden, hackerlardan ve casus yazılımlardan en iyi şekilde koruyan bu güvenlik duvarı sayesinde internet gezintileriniz daha da güvenli olacak.

Programı manuel olarak güncelleyerek her türlü yeni tehlikeye karşı hazırlıklı olmanızda mümkün. Online Armor Free diğer ücretli sürümlerine göre kısıtlı koruma sağlasa da ortalama bir internet kullanıcısının tüm güvenlik açıklarını kapatabilecek kapasiteye sahiptir. Bilgisayarınızı yavaşlatmayan Online Armor, internette gezme zevkinizi bozmadan bilgisayarınızda maksimum koruma sağlar.
Özellikleri:

  • Program "güvenli tarayıcı" özelliğiyle zararlı sitelere girmenizi tarayıcınızı kitleyerek önler. Böylece istemeden de olsa zararlı sitelerden korunmuş olursunuz.
  • "Program koruyucu" özelliğiyle Online Armor zararlı programları bilgisayarınıza kurmanızı engeller. Kırmızı bir uyarıyla sizi zararlı gördüğü programlar konusunda uyaran yazılımla kurulumdan vazgeçerek tehlikelerden kaçınabilirsiniz. Herşeye rağmen sisteminize istenmeyen bir spyware bulunduğunda program sayesinde tek tıkla bu programı kaldırabilirsiniz. 
  • Online Armor "Hosts Checker" özelliğiyle HOSTS dosyalarını takibe alır ve değişikliklerde sizi uyarır. 
  • "Autoruns Yönetimiyle" program sisteminizi optimize etmek için bilgisayar açılışındaki programları gözetim altına alır. İsteminiz dışında otomatik çalışan yazılımlar böylece önlenebilir. 
  • "Keylogger Taraması" özelliği sayesinde Online Armor, keylogger yazılımlarını pasifize ederek şifre ve kişisel bilgilerinizin çalınmasını engeller.

Bir de yukarıdaki metni google amcaya çevittirdim. Bu da çeviri metni buyurun
 
Online Armor + + Antivirus Apps Miss That Defeats Tehditler! Bir virüs var? Eğer böyle bir PC taranmış ve kendinize bu üç sorulan sorular gereken bir virüs bulmak mı

Online Armor + + Antivirus Apps Miss That Defeats Tehditler! Bir virüs var? Eğer böyle bir PC taranmış ve kendinizi orada elde ettiniz bu üç questionsHow sordu gereken bir virüs bulmak mı?
Zaman orada elde ettiniz?
Ne zarar zaten bitmiş has it?
Anti virüs yazılımı tepkiseldir - önce it.Be Proaktif â € "bir odun! Ancak al algılayabilir bu virüs bilmeli, eğer Online Armor gibi bir üst sınıf güvenlik duvarı sonra bunları sormak için gereken hiçbir zaman vardı ilk yer. Online Armor ne ve PC dışında gelir kontrol eder. Eğer kendiniz bir şey indirmek eğer internet erişim veya otomatik olarak engeller ya da â € œwhite listesine € onu bakarak buna izin çalışırken bile, Online Armor bilecek? bilinen softwareâ € ™ s ve dosyalar. Kontrol ve daha iyi protected.Firewall ve Anti bulunmaktadır Her iki durumda da-virüs bir ProductWith Online Armor içinde + + hem olabilir. Online Armor one of the best için en iyi masaüstü Firewallâ € ™ s ve mevcut bu yüzden bir lider ile Anti birleştirmek-virüs motoru Emsisoft tarafından sağlanan tarama mantıklı değilse bilinir. De virüs gibi, tarama tespit ve malware ve Rootkits.Online Zırh silmek edebilecektir + + genellikle 59,95 USD ve Serbest here.Online Zırh o alabilirsiniz sonraki 24 saat boyunca + + 5 yıldızlı bir değerlendirme verilmiştir PC Güvenliği Labs. Ayrıca Malware Araştırma Grubu tarafından test edildi zaman 78.120 virüs 99,98% bir tespit oranı neden karşı test edilmiştir.
 

deli_kovboy
29-01-2010, 12:41   |  #4  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2008

Lisans alamayanlar dediklerimi yaparlarsa alabilirler;

Aşağıdaki Linkten Üye Olun


sonra aşağıdaki linke tıklayın


Sonra Resimde Gösterdiğim Yeri Tıklayın


"If you have a promo code, enter it here" yazan yere  GOTD-813-EMU Kopyala - Yapıştır yap ve Apply Tıklayın


"Are you returning customer?" seçin ve üye girişi yapın

Lisans Kodu E-Posta adresinize gönderilecektir.

Aşağıdaki Linkten Programı İndirerek Kurabilir ve verillen lisansı girerek 1  Yıl Full Kullanabilirsiniz..

bilgi_çağı
29-01-2010, 13:57   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
349 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2007

deli_kovboyhttps://www.tallemu.com/register.html lisans almak için bu adresi veriyorsunuz fakat yazılımı veren sitedeki 82,5 lik setup.exe dosyasını indirdikten sonra size verilen aktivasyon koduyla bu linkte girip kayıt olmanız gerekiyor.Çünkü burada aktivasyon keyi istiyor.Aktivasyon keyi olmadan kayıt olamazsınız...
Bu arada Online Armor+++ da isterseniz kurulumdan sonra anti-virüs programını kullanmayabilirsiniz.Anti-virüs programını pasif ya da engelleme yapabilirsiniz.
Ve aldığınız key ile Online Armorun anti-virüs olmayan(içermeyen) yazılımlarında da kullanabiliyorsunuz.

Ali34
29-01-2010, 15:01   |  #6  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
54 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2007
Alıntı: bilgi_çağı  
deli_kovboyhttps://www.tallemu.com/register.html lisans almak için bu adresi veriyorsunuz fakat yazılımı veren sitedeki 82,5 lik setup.exe dosyasını indirdikten sonra size verilen aktivasyon koduyla bu linkte girip kayıt olmanız gerekiyor.Çünkü burada aktivasyon keyi istiyor.Aktivasyon keyi olmadan kayıt olamazsınız...
Bu arada Online Armor+++ da isterseniz kurulumdan sonra anti-virüs programını kullanmayabilirsiniz.Anti-virüs programını pasif ya da engelleme yapabilirsiniz.
Ve aldığınız key ile Online Armorun anti-virüs olmayan(içermeyen) yazılımlarında da kullanabiliyorsunuz.
Son iki mesajdan  sonra diğer arkadaşların kafası karışabilir. Ben olayı baştan birde ben anlatayım :)
İnşallah hepten kafa karşıklığı olmaz :)

Lisans anahtarı almak için ilk yapmamız gereken (giveawayda da verilen link)

http://www.tallemu.com/gaotd-813-te.php

Adresine girmek ve burada yazan (GOTD-813-EMU) promo kodunu bir yere not etmek (genelde sayfada bu kod otomatik olarak çıkıyor, çıkmadığı takdirde bu kampanya kodunu oraya giriyoruz).


Kampanya kupon numarasının yer aldığı açıklamalrın hemen altında yer alan tablodaki Single Edition  Now free yazan ürünün karşısındaki Buy Now ikonuna tıklıyoruz.


karşımıza ürünün satın alma sayfası çıkacak


Kupon numarası otamatik geliyor (gelmediği takdirde daha önce kopyaladığımız kupon numarasını giriyoruz)



Daha önce üyeliginiz yoksa Or new Customer? seçeneğini işaretleyip, gerekli yerleri doldurduktan sonra Register ikonuyla üyelik işlemini sonlandırıyoruz.


Bu işelemler sonunda programın aktifleştirme anahtarı e-posta adresimize geliyor O ürün anahtarını kulanıp programı aktif hale getirebilirsiniz.

Not: Başka bir antivirus programı kullandığım ve kalan süresinin daha uzun olmasından dolayı bu programı denemedim. Başka bir bilgisyara kurarasam deneyimlerimide aktarırım. 

İyi kullanımlar.


Not:Resimlerin orjinal boyutlarını görmek için resimlere tıklamanız yeterli olacaktır.

Son Düzenleme: Ali34 ~ 29 Ocak 2010 15:03
Erhan Tiryakioğlu
29-01-2010, 16:14   |  #7  
Erhan Tiryakioğlu avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
4,716 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2009

Teşekkürler kaliteli bir yazılıma benziyor arşive alsammı ki : )

bilgi_çağı
29-01-2010, 16:20   |  #8  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
349 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2007

Ali34, teşekkürler (ben yaptım ama yapamayanlar için çok güzel bir anlatım olmuş).

[Bu arada Online Armor+++ da isterseniz kurulumdan sonra anti-virüs programını kullanmayabilirsiniz.Anti-virüs programını pasif ya da engelleme yapabilirsiniz.
Ve aldığınız key ile Online Armorun anti-virüs olmayan(içermeyen) yazılımlarında da kullanabiliyorsunuz.]
Son 2 mesajı da (yukarıdaki)eklememin sebebi;
 olur ya bazı arkadaşlar Online Armor'un anti-virüs programını kullanmak istemeyebilirler. Bu yüzden böyle bir açıklama ekledim...
Erhan Tiryakioğlu , Online Armor u kesinlikle tavsiye ederim(arşiv de olabilir) ama yanında gelen anti-virüs  daha çok a squared  e benziyor..
Türkçe dil desteği yok fakat:
http://www.tallemu.com/webhelp/tur/
bu adreste Türkçe yardım sayfası var...

Son Düzenleme: bilgi_çağı ~ 29 Ocak 2010 16:27
GeçeninYargıcı
29-01-2010, 18:22   |  #9  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
144 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2007

Bu gün verilen Online armor programının sitesinden nasıl serial alınır kayıt nası olunuyor baştan sona anlatım.

Online arrmorOnline arrmor
Online Armor sitesinden serial alma işlemi
Son Düzenleme: GeçeninYargıcı ~ 29 Ocak 2010 19:30
piRe_
29-01-2010, 18:31   |  #10  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,183 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2007

Sıralamaya girdiğine göre denemek lazım.

black_flood
29-01-2010, 22:39   |  #11  
black_flood avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 152
5,190 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2006

nedenli güçlü olduğu meçhul denemeden ama inşallah geçmişini hep imamın kayığında milleti karşılamakla geçen norton gibi hep 1. lik ödülü alıp chip firmasından eset gibi parayla dünyanın en iyi virüs tanıyan tek antivirüs çözümü ödülünü alıpta hiçbir halta yaramayıp veri tabanında tanımlı olmasına rağmen tehditi silemeyipte ortada bırakmıyordur.

poyraz55
29-01-2010, 22:55   |  #12  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2009

Maiiler biraz geç geliyor arkadaşlar.

Son Düzenleme: poyraz55 ~ 29 Ocak 2010 23:08
GeçeninYargıcı
29-01-2010, 23:52   |  #13  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
144 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2007

Sy.Poyraz55.
Merakımı maruz görün hangi mailler geç geliyordaki kastınız nedir anlayamadım.
 

bilgi_çağı
30-01-2010, 15:15   |  #14  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
349 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2007

Unutmadan aldığınız lisanları 30 gün içinde etkinleştirmelisiniz. 30 günlük etkinleştirme süresi veriyorlar (etkinleştirme yapmamışlar, unutanlar veya bilmeyenler varsa diye söyledim)Masum

Son Düzenleme: bilgi_çağı ~ 30 Ocak 2010 15:20
arpanet
31-01-2010, 22:42   |  #15  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
37 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2009

ben kullanmaya başladım .Henüz bir deneme fırsatım olmadı ama beğendiğimi de söylemeliyim.Denemelerden sonra gözlemlerimi paylaşırım. :)