Online bilet siteleri

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez. Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
lazrailefsanesi
29-03-2005, 16:02   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,393 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2005

Toplu olması acısından buraya alt alta veriyorum...

1) http://www.mybilet.com

Sinema,festival,tiyatro,sahne,spor,konser ve seminer altında sunulan etkinliklere dair satışlar gerçekleştiriliyor.Ankara ve istanbul haricinde onlarca bölgeye hizmet veriyorlarmıs.Sultance of the dance,cem yılmaz gösterileri,tarkan konserleri ve eurobasket 2001 organizasyonlarında bilet satmıslar.Sisteme üye olmanız isteniyor.

2) http://www.biletix.com

Bunu herkes biliyor geciyorum.

3) http://www.ido.com.tr

artık vapur biletlerini burdan ayırtırsınız :P Vapur tarifelerini ve saatlerini burdan ögrenebilir,izmir'e arabayla marmarayı yararak kestirme gitme dusunceniz varsada burdan bilet ayırttırabilirsiniz.Sonra en yakın yeri size bildirip ordan biletinizi temin ediyorsunuz.İDO kulup formunu doldurmanızı istiyorlar.

4) http://www.tcdd.gov.tr

Bu iste guzel bir site.Ogrenci arkadaslara özellikle tavsiye ederim tren yolculugunu hem ucuz hem rahat.Kim ne derse desin.Gelelim bilet rezarvasyon olayına birkac dakika süren kayıt işleminden sonra istediginiz güzergahta yer oldugu sürece,günlerce önceden yer ayırttırabiiliyorsunuz.
Bilgisayarı olan herhangi bir giseden (artık cogunda var) bileti alabilirsiniz.Özellikle bayram ve okul tatil günlerinde bir avantaj olur.

5) http://www.thy.com.tr

İstediginiz parkurda kalkış ve iniş noktalarını,gidiş ve dönüş tarihlerini
,istediğiniz sınıfı vs vs secip bilet sayısını girdikten sonra sizi güvenli bölgede bilgilerinizi istiyor.Bu sitenin güzelligi sadece netten
takip edebilceginiz kampanyalar olması.(gise sayısını azaltmak için thy böyle kampanyalar düzenleyerek online bilet satısını cazip hale getirmeye calısıyor)

6) http://www.ulusoy.com.tr

Ogrenciysen es gec :) Ege,akdeniz,batı karadeniz ve bircok bolgeye hizmet veren bir otobüs firması.Gitcegin yer ve saati belirleyip öncekiler gibi bilgilerinizi girip rezervasyonu yapmıs oluyorsunuz.Biletinizi sonra istediginiz yazıhaneden alıyorsunuz.

7) http://ticketturk.com

Bu aralar herkes "yıldızların altında" oyunla bu siteyi az cok duydu.Kim bu ticketturk.İşe anadolu takımlarımızın mac biletlerini satarak baslamıs bunun haricinde konser,spor,gösteri,turizm ve diger sitelerden farklı olarak dünyanın farklı yerlerindeki sanat,tarih ve spor etkinliklerine
dair işlemleri site üzerinden yapabilmesi.Amerika,kanada,ingiltere,almanya
,hollanda,belçika,italya,irlanda,yunanistan,latin amerika ve avusturalya'da toplam 6000'in üzerinde bilet saglıyor.

8) http://www.varan.com.tr

Ögrenciysen gene es gec.Bilet alırken sefer haricinde bos koltugu secmeye kadar ayrıntılı bir otobüs firması sitesi .Kredi kart bilgisiyle rezervasyon yapıyor.

9) http://www.dtgm.gov.tr

devlet tiyatroları genel müd.Aylar öncesinden bir oyna bilet almak istiyorsanız ideal bir site.Önce üye olmanız gerekiyor.Nasıl üye olunuyo çok kolay bir mail adresi ve sifre bu kadar artık üyesiniz.Aylara göre oyun programı,halen satısta olan oyunlar.Yapmanız gereken sadece salon planından koltugunuzu secmek.

10) http://www.ekobilet.com

üyelik icin once mail adresi ve sifre olayına giriyorsunuz.Bu site özellikle yurt dısı seyahatlarda yada kısaca bir yerlere ucma planı olan arkadaslara aylar oncesınden en ucuz bileti saglamayı vaad ediyor.Ayrıca araba kiralama,otel rezervasyonu ve seyahat sigortası hizmeti sunuyor.

Son Düzenleme: lazrailefsanesi ~ 29 Mart 2005 20:23
Eyüp Korkusuz
29-03-2005, 16:53   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,077 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2004

Eywallah sağolasın kardeş...

theironman
29-03-2005, 17:56   |  #3  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

teşekkürler arkadaş

k_a_a_n
02-04-2005, 15:26   |  #4  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2005

walla çok güzel teşekkürler
buraya reklam yapılacağına böyle faydalı linkler verilmeli gibime geliyor