online işletim sistemi

pckopatxD
15-06-2009, 20:37   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
30 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2009

arkadaşlar internet olan heryerden kullana biliceğiniz bi işletim sistemi 10 gb alanınız oluyor öneririm en azından kişisel özel dosyalarını bilgisayarında tutmak istemeyenler için birebir Beğendim(umarım yanlış yere konu açmamışımdır )Deli

link : http://www.glidedigital.com/

işletim sistemi hakkında bilgi;
GlideOS, renkli ve parlak görüntüsüyle çevrimiçi işletim sistemleri içinde görsel olarak oldukça ilgi çekici bir alternatif. GlideOS’u kullanmak için ücretsiz kayıt oluyoruz ve beş kişinin ortak kullanabileceği, 10 GB alana sahip sanal işletim sistemimizi kullanmaya hazır hale geliyoruz.

GlideOS Flash kullandığı için Flash player eklentisinin yüklü olduğu herhangi bir tarayıcı üzerinden kullanılabiliyor. Burada dikkat etmeniz gereken bir nokta var. Sisteminizde Flash’ın 9 ve sonrası versiyonlarından birinin yüklü olması gerekiyor. 1 Mbit bir bağlantıyla sorun yaşamadan kullanabileceğiniz GlideOS, hem eğlence hem de ofis uygulamalarını bünyesinde barındırıyor. 10 GB alanınıza, normalde kullandığınız tüm dökümanları yüklemeniz mümkün. Kullanıcıya geniş imkanlar sunan GlideOS’da dilerseniz görüntü temanızı değiştirebilir, dilerseniz sunumunuzu hazırlayabilir, dilerseniz Cube adlı programda yer alan video, müzik ve resim dosyalarınızı kurcalayabilirsiniz. Masaüstünde yer alan takvime randevularınızı kaydedebilir, Glide Write programıyla yazılarınızı düzenleyebilir, Meeting programıyla canlı görüşmelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Tüm bunları yaparken, GlideOS’un size hazır olarak sunduğu müzikleri dinleyebilirsiniz.

Kendinizi internet ortamına açmak istiyorsanız yine masaüstünde bulunan My Website ile hazır şablonlardan faydalanarak anında kendi web sitenizi hazırlayabilirsiniz. Tüm bunlardan faydalanırken veri alışverişleri sırasında 128 bit şifreleme güvencesi altında olduğunuzdan içinizi ferah tutabilirsiniz.

Sonuç olarak internetin sunduğu her türlü nimetten faydalanan GlideOS, hem renkli görüntüsüyle, hem sık kullanılan programların elinizin altında olmasıyla hem de geniş kapasitesi ve hızlı sistemiyle tercih edilebilecek bir sanal işletim sistemi. ''alıntıdır''