Online Strateji Oyunu Önerisi

MarvelsQuake
18-10-2015, 14:14   |  #1  
MarvelsQuake avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2015

Merhaba arkadaşlar, geçen kuzenim yine Age of Empires oynuyordu :) Şöyle güzel online strateji oyunu olsa da oynasak diyorduk.

Ama Travian gibi felan da değil, mesela CS-GO gibi ya da League of Legends gibi iki oyundan örnek vereyim, lol'de yine parayla birazcık bişeyler yapabiliyorsunuz karakter almak rün sayfası almak gibi felan ama oyun sırasında belirgin bir fark yaratmıyor oyuncular arasında. Aynı şekilde cs go da öyle, farklı bir silah ya da zırh çeşidi alamıyorsunuz parayla, sadece görünüş değiştiren şeyler var. 

Aradığımız strateji oyunu da böyle olsun istiyoruz, hani insanların para verip de sizden üstün olamadığı şeyler. Örneğin ilk başta oyuna bi 30 lira bilemedin 60 lira felan verip satın alabiliriz ama düzenli para talep eden oyunları istemiyoruz. 

Aynı şekilde mmorpg oyun da olabilir. counter tarzı oyunlar dışında, parayla insanların üstün olamadığı eğlenceli ve türkçe oyunlar neler var? Bana kalsa ingilizce problem değil ama arkadaşlarla beraber oynamak istiyorm ve bir iki tanesi ingilizceyi problem etmese de çoğu türkçe tercih ediyorlar.

Anlattığım tarzda çok oyun olmadığını biliyorum gerçi, çok araştırdım ama bir umut sorayım dedim :) 

Yardımcı olsanız da olmasanız da hepinize teşekkürler

theironman
19-10-2015, 11:46   |  #2  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

ogame mesela :)))