Onu yere düşürürseniz yandınız!

CHIP Online
29-11-2011, 16:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Bugüne dek onun kadar güzelini görmediğinize eminiz ama ne yaparsanız yapın, onu sakın  düşürmeyin!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/onu- ... yandiniz_30572.html


Resimlerle: 15 İlginç klavye ve kontrol cihazı!

Bugüne kadar pek çok klavye – fare seti görmüşsünüzdür. Kiminin tasarımını çok beğenmiş, kimininkinden ise nefret etmiş olabilirsiniz. Ama eminiz bu konsept ürünü gördüğünüzde hepiniz ona hayran kalacaksınız.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi ürün şu an sadece bir konsept; bir proje. Henüz tek bir tane bile üretilmiş değil. Ürünün mucidi Jason Giddings, bu projesini Kickstarter üzerinden tanıtıyor ve gerçeğe dönüştürmek için bağış istiyor. Bilmeyenler için belirtelim; Kickstarter, yeni konseptlerin yayınlandığı ve bu konseptlerin hayata geçirilmesi için bağış toplandığı bir site. Gidding de, cam klavye – fare seti ile şansını deneyenlerden biri.

Set sadece cam ve metalden oluşuyor. Camın altındaki kamera, parmak dokunuşlarını algılıyor ve basılan tuşu sisteme gönderiyor. Bu arada setin kablosuz olduğunu da belirtelim.

Hem tasarımı, hem de teknolojisiyle dikkate değer bir konsept olan cam klavye – fare seti, umarız Giddings’in istediği gibi 50.000 dolarlık bağışı toplayabilir ve gerçeğe dönüşebilir. Giddings, toplayacağı parayla prototipler üzerinde çalışacağını ve üretim için girişimlerde bulunacağını söylüyor.

Giddings’in sistemin çalışması ile ilgili hazırladığı çizimi haberimizin ikinci sayfasında bulabilirsiniz...


Tüm konu: Onu yere düşürürseniz yandınız!

Resimlerle: 15 İlginç klavye ve kontrol cihazı!


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Konseptin tasarımını nasıl buldunuz?