Onun sayesinde çocuğunuz devamlı gözünüzün önünde!

maxispy
10-10-2013, 20:47   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2013

Hepimiz biliriz ki, ebeveynlerin çocukları ile ilgili endişeleri bitmez. Çok da normal bir durumdur bu. Her ebeveyn için, çocuklarının sağlığı ve güvenliği her şeyin önünde gelir. Özellikle büyük şehirlerde, ebeveynlerin çocuklarını her an gözetim altında tutmaları çok zor olabilmektedir.Çocukları okula giderken, okuldan dönerken, arkadaşlarıyla gezerken, futbol maçlarındayken, kısacası çocukları gözlerinin önünde değilken, ebeveynleri çocuklarını merak ederler.

Çocuklarıyla yakından ilgilenen, her gün okuldan alabilen kişilerin dahi çocuklarıyla günün her saati beraber olmaları olası değildir. Özellikle belirli yaşlarda onları tehlikelerden uzak tutmak isteyen anneler babalar, bu konuda çeşitli çözümler arayışındadırlar.

Ancak sürekli olarak çocuklarını gözetim altına almak isteyen bir ebeveynin, aşırıya kaçması da beraberinde psikolojik kontrol gibi çocukların özerklik gelişimini ve bağımsızlığını ifade etmesini de engelleyebilen durumlara yol açabilmektedir. Bu nedenle aşırı bir baskı yerine, çocuklara daha çok destekleme ve rehberlik ile birlikte aşırıya kaçmayan bir gözetleme uygulanmalıdır. Aşırıya kaçmak yerine, çocukları daha yakından izleyebilmek, olumsuz arkadaşlıklardan ve alışkanlıklardan koruma amacı ile kullanılabilecek çözümler de mevcuttur.

Bunlardan birisi, belki de en iyilerinden biri, çocukların akıllı cep telefonları vasıtası ile kontrol edilmesidir. Akıllı telefonlar bir çocuğun hayatına dair bir çok ipucu ile doludur. Bir ebeveyn,çocuğunu koruma adına, onun akıllı telefonunu gözleyerek hem kendini rahatlatabilir hem de çocuğunu sıkmadan onu koruyabilir. Bu amaçla geliştirilmiş telefon izleme yazılımları mevcuttur. Akıllı telefonlarda kullanılabilen iyi amaçlı izleme yazılımlarından birisi de MaxiSPY'dır. MaxiSPY dünya çapında binlerce müşterisi olan ve bir çok medya kuruluşu tarafından olumlu incelemelerle övülmüş bir mobil uygulamadır. Android, iOS, NokiaSymbianve Blackberrytelefonlarla uyumlu olan yazılım ile ebeveynler, çocuklarının telefonlarını internet bağlantısı olan bir bilgisayar veya akıllı telefon ile her yerden gözlemleyebiliyorlar. Böylece hem çocuklarını daha yakından izleyebiliyorlar, hem de onları daha iyi koruyabiliyorlar.

Yazılımın çok güçlü özelliklerinden birisi olan Coğrafik-sınırlama özelliği ile çocuklarının harita üzerinde nerede olduklarını an be an görebiliyor, arzu etmedikleri yerlere gittiklerinde uyarı mesajları sayesinde haberdar olabiliyorlar. MaxiSPY'ın SMS filtreleme, e-mail filtreleme,çağrı kayıtlarını tutma, görüşmeleri kaydetme, whatsapp, viber, skype, wechat, facebook, line imessage ve bbm yazışmalarını kaydetme özellikleri ile çocuklarının istenmeyen kişilerle görüştüklerinde anında müdahale etme, veya daha sonra onlara rehberlik etme şansları olabiliyor. Böylece bilinçli birer ebeveyn, çocuğunu aşırı baskı ile kötü bir şekilde etkilemeden, kolay kullanılabilen bir cep telefonu uygulaması ile sessiz bir şekilde gözetim altında tutabiliyor.

Detaylı bilgi için: http://www.maxispy.com/