Oto ekspertiz ile araç alıp satın.

tezpa1
20-03-2016, 18:58   |  #1  
tezpa1 avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2016

Oto Ekspertiz İle Herkez Araç Alıp Satabilir

Araç alıp satmak için tek ihtiyacımız araçtan iyi anlamaktır. Onlarca marka ve model çeşidi arasında her bir araçtan iyi anlamak mümkün değildir. Özellikle bayanlar otomobilden en az anlayan müşteriler arasındadır. Erkeklerin %90'ı  şöförlerin % 70'i araçtan çok iyi anlamazlar.

Araç alıp satarak para kazanmak için ne duruyorsunuz! Duruyorsunuz çünkü araçtan anlamıyor ve cesaret edemiyorsunuz. Oto ekspertiz servisleri cüzi bir rakam karşılığında araçların analizini yaparak size raporluyorlar.
Yani hiç araçtan anlamasanız bile ekspertiz raporlaması sayesinde güvenle araç alıp satabilirsiniz.
Bir arkadaşınıza, sanayide bir ustaya falan göstermenize gerek yok. Kaldi ki onlar araç hakkında böylesi derinleme bilgi veremezler. Kaportacı motordan, boyacı elektrikten anlamaz. Kısacası sanayi ustalarına göstererek araç almak pek güvenli değildir.
Ekspertiz servisi aracın tüm muaynelerini yaparak bunları garantili olarak raporlar. Bu raporda o aracı alıp alayacağınıza ışık tutacak bilgiler edinirsiniz. Hatta gelecekte ne kadar masraf çıkarabileceği hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Örnek olarak airbagler patlak ama çok iyi kamufle edilmiş bir araç düşünün. Oto ekspertiz haricinde bunu anlama şansınız neredeyse sıfırdır. Bir adet airbag ortalama 2500 TL civarın fiyata satılmakta. İki airbag gözünüzden kaçsa 5000 TL zarardasınız. Zarara mı yanarsınız! yoksa aracın kazalı oluşuna mı!, yoksa aldatıldığınıza mı! Tüm bu riskleri yaşamayın. Sıfır risk ile araç alıp satın.
www.ekspertizservis.com

Son Düzenleme: tezpa1 ~ 20 Mart 2016 19:11 Neden: imla kuralları
yandexci
11-10-2016, 00:48   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
17 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2016

sanayide ustalara birşey söylerim ama burası yeri değil =)

en iyisi evet konudaki gibi expertizci. yalnız bilgisayarlı expertiz...
araç alırken dolandırılmak istemiyorsanız bu işi bilen biriyle birlikte bilgisayarlı computest tarzı expertizcilere götürün...

sanayide ustalar her araca şahin gözüyle bakıyorlar...

ben bir araç aldım, aldığımız ilçede bilgisayarlı expertiz olmadığı için resmen dolandırıldık...

ayna kırık olur usta umursamaz... yol bilgisayarının çalışıp çalışmadığına bakmazlar... kaput boyalı olur, hafif olduğu için bize söylemediler =) ustaya göre çok çok iyi bana göre hurda bir araç almış oldum...