Otomatik Kullan hatası !

amegro
30-10-2008, 12:33   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
39 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2008

Arkadaşlar bilgisayara herhangi bir şey bağladığımda otomatik olarak açmıyor. Yani usb bellek,cd, harici sabit disk vb. şeyleri takınca otomatik olarak açmıyor. Ancak simgesine tıkladığımda açılıyo. Denetim masasından düzeltmeme rağmen olmadı. Yardımlarınızı acil olarak bekliyorum...

qazx
30-10-2008, 12:52   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
560 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2008

linkteki yazıyı okuyun.faydalı olabilir:

Mustafa Deniz
30-10-2008, 13:07   |  #3  
Mustafa Deniz avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
752 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2008

Disk ve CD-Rom'ları otomatik başlatma özelliği için:
Başlat/çalıştır bölümüne regedit yazarak kayıt defterini açınız, buradan

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Cdrom Burada Autorun değişkeninin üzerine iki kere tıklayın ve değeri 1
olarak değiştirin.
AMA BUNU YAPMADAN ÖNCE MUTLAKA KAYIT DEFTERİNİ YEDEKLEYİN. Burada yapacağınız en ufak bir hata sisteminizin çökmesine sebep olacaktır.

Registry Yedeği Almak ve Geri Yüklemek

Önce yedek alın. Bu her zaman işe yarar. Zorda kaldığınız bir durumda eski kayıt değerlerini Registry'e geri yükleyerek sorundan kurtulabilirsiniz.

• Tüm Registry'i Yedeklemek için: Tüm kayıt veritabanını yedeklemek istiyorsak Kayıt Defteri Düzenleyicide DOSYA menüsünden VER komutunu çalıştırın. Açılan KAYIT DOSYASI VER penceresinde KONUM bölümünden dosyayı nereye kaydetmek istediğinizi seçin ve DOSYA ADI bölümüne de hatırlatıcı bir isim verin. Örneğin "Son Yedek" gibi. VERME ARALIĞI asıl önemli kısım. Tüm kayıt veritabanını yedekleyeceğimiz için burada TÜMÜ seçeneğinin seçili olması gerek. Sonra KAYDET tuşuna basarak verme işlemini tamamlayabiliriz.

Son Düzenleme: Mustafa Deniz ~ 30 Ekim 2008 13:08