Otostopla Phi Phi Adasına giden çılgın türk !

gezginmario
23-04-2016, 05:57   |  #1  
gezginmario avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2016

Parasız Dünya Turu Yapan Emre Durmuş'un Phi Phi adasına giriş hikayesi


Geçenlerde şans eseri karşıma çıkan birinden bahsetmek istiyorum. Gezgin Emre Durmuş. Tam 8 aydır yolda olan Emre, şimdiye kadar 26 ülkeye gitmiş ve bunu neredeyse parasız yapıyor. Yazılarını okudum, ilk başta yok canım olur mu öyle şey desem de oluyormuş. Ne soru sorarsam sorayım bloğuna yazdığı yazıda hepsini cevaplamış. Parasız nasıl ulaşım yaptığını, Nasıl parasız konaklama yaptığını, vizeyi nasıl aldığını, müzelere nasıl girdiğini, yolda nasıl para kazandığını. En son yazısında ise otostopla Malezya'dan Tayland'a geliyor ve buradan phi phi adalarına gitmek istiyor. Tabiki otostop çekmek mümkün olmuyor. Peki nasıl gidiyor kendi yazını okuyalım. 

'' Bugün, Dünyada hala iyi insanların var olduğunu kanıtladığım gündür. 

Krabi'ye geldimi ilk iki gün biraz etrafı keşfettim daha sonra otostop çekemeceğim için buraların Cennet Ada'larına özellikle hayalim olan Phi Phi ye Nasıl giderim diye biraz araştırdım. Fiyatlar uçuk. Aslında benim yok bütçeme göre uçuk ki doğal olarak önümde İki seçecek var ;

-Bir tanesi the beach filminde ki gibi yüzerek gidecem ( 2 gün )
-Ya da bir şekilde o vapura binecem.

Ben de aldım bir karton ve üzerine Phi Phi Ada'sına gitmek benim hayalim, lütfen beni destekleyin yazdım ,sakin bir köşe buldum oturdum.

1 saat içinde vapur parasının yarısı toplanmıştı bile en son iki Avusturalyalı Ada'm çıka geldi. Elinde pizza, kola..

-Nasılsın dostum, Nasıl gidiyor? Aç mısın al bunları senin için? Bizde phi phi için geldik ve ben senin biletini alacam toparlan gidelim !

Emre'yi Takip etmek isterseniz Bloğu ; http://yolgunlukleri.net