Oturduğunuz yerden canlı konser keyfi!

CHIP Online
29-09-2013, 17:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Ünlü müzik grubunun Paris'te verdiği konseri oturduğunuz yerden izleyebilirsiniz!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/otu ... er-keyfi_42907.html

Alternatif rock müziğinin efsanevi ismi Pixies, 2013-2014 dünya turunun başlangıç konserini Paris'in ünlü konser salonu Olympia'da, 30 Eylül akşamı gerçekleştirecek. Konser repertuarında Pixies'in son 30 yıla damgasını vuran parçalarının yanı sıra; son çalışmaları EP1'de yer alan Andro Queen ve Indie Cindy gibi yeni hitleri de yer alıyor.


Biletleri günler öncesinden tükenen konseri canlı izleme fırsatı kaçmış değil. Pixies fanlarına müjdeli haber Deezer'dan geldi. Tüm dünyada Deezer üzerinden canlı yayınlanacak konser, Türkiye'de Pixies hayranlarıyla Radyo Eksen internet sitesi erişimiyle de buluşacak.


Black Francis, David Lovering ve Joey Santiago'nun gürültülü ve bir o kadar melodik sololarını, dünya turunda kendilerine eşlik edecek olan basçı Kim Shattuck'in ayrıcalıklı sound'u ile birleştirecek konser, kaçırılmaması gereken bir müzik ziyafeti.


Deezer Türkiye Editörü Arda Savcı, Deezer Türkiye olarak böylesi efsanevi bir konseri canlı olarak müzikseverlerle buluşturmaktan son derece keyif aldıklarını belirterek;  "Pixies rock tarihinde çok önemli, devasa bir isim. Olympia'daki bu konserin kaçırılmaması gerektiğini söyleyebilirim" dedi.


30 Eylül, Pazartesi, Yayın başlangıç saati: 22.00


Canlı bağlantı için: http://smarturl.it/pixieswwapp01

Tüm Konu: Oturduğunuz yerden canlı konser keyfi!

Kaynak: www.chip.com.tr