Outlook 2007 ile SMS %50 İndirimli !

bektash
02-06-2009, 17:27   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,997 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2008

Outlook 2007 ile gönderdiğiniz Turkcell E-SMS’ler şimdi yarı fiyatına!

SMS'lerinizi Turkcell E-SMS ile gönderin; başparmağınızı biraz olsun dinlendirin. Üstelik gönderdiğiniz SMS'ler şimdi %50 daha ekonomik.

Microsoft-Turkcell işbirliği ile gerçekleştirilen “Turkcell E-SMS” hizmeti ile artık Outlook 2007 içerisinden dilediğiniz gibi SMS ve MMS gönderebilirsiniz. Ayrıca, Outlook 2007 Mobil Adres Defteri içinde tanımlanmış gruplara toplu SMS de gönderebilirsiniz. Microsoft Office Outlook 2007 internete bağlı konumdayken toplantı hatırlatmalarını ve belirlenen kriterlerdeki e-postaları cep telefonunuza SMS olarak alabilirsiniz. Bu sayede, bilgisayarınız yanınızda değilken de gelen önemli e-postalara cep telefonunuzdan ulaşabilirsiniz.


%50 indirimli SMS göndermeye hemen başlayın!

Turkcell E-SMS’i kullanmak için bilgisayarınıza ek bir program yüklemenize gerek yok! Başlamak için Outlook 2007’de bir e-posta hesabı tanımlamak yerine Turkcell cep telefonu numaranız ve Süper Şifreniz ile bir SMS/MMS hesabı tanımlayın. Daha sonra bir e-posta gönderirmiş gibi SMS ve MMS göndermeye hemen başlayın. Gerekli adımları öğrenmek ve ayarlarınızı otomatik olarak yapmak için şimdi https://oms.turkcell.com.tr adresini ziyaret edin!

Turkcell E-SMS Ayarları:


Turkcell E-SMS Bilgi Sayfası (Ücretlendirme, Sıkça Sorulan Sorular)


Outlook Mobil Hizmeti Yardım Sayfası: