Oxo Training Eğ. çalışmıyor 4 gündür cevap yok....

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
volkanak82
26-08-2013, 23:21   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2013

 

Benim anlamadığım kurulum gerçekleştirdikten sonra sadece bir kare resim geliyor ve ses de gelmiyor.

1-acaba bir codec mi var diye baktım hiçbir açıklama yok.

2- kendi orijinal sayfasına baktım böyle bir setten bile bahsetmiyor.

3-Yardım kısmından bize tüm sorunlarınızı 7/24 sorabilirsiniz diyor mail attım 22 Ağustos saat 14 civarı oldu 26 Ağustos saat 23:20  hala cevap yok spamlara bile baktım...   Şimdi ben size ne diyim arkadaşım..En son bu lafı öğrencilik zamanımda bir kaç mağazaya söylemiştim böyle giderse batar diye ..Bu tarz firmalarla çalışırsa Chip in sonunuda öyle görmeye başladım ve chipten de cevap gelmiyor ürünü hakkında....

mekk
04-12-2013, 19:26   |  #2  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 2
20 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2012

Aslında o bi karelik resim diye bahsettiğiniz şey video. Onun başlat butonu araç çubuğunun alt kısmında kaldığı için görünmüyor. Tutup yukarı çektiğinizde ise yukarı çıkmıyor. geri aşağı iniyor. ben de bir türlü yapamadım ancak şu yöntemi yaparsanız sıkıntı çözülür.

Araç çubuğuna gelip sağ tıklayın ve Görev çubuğunu kilitle linkine bakın yanında tik varsa tiki kaldırın. Daha sonra farenin sol tuşuyla görev çubuğunu alıp ekranın üst,sağ yada sol tarafına taşıyın. Görev çubuğunun arkasında kalan eğitim videosuna ait başlat-durdur butonunu görüceksin. tıkla videoları seyret..

Turhost