Oyun devi EA'den 3 ölüm fermanı birden!

CHIP Online
17-04-2013, 19:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Facebook üzerinde sıkça oynadığımız 3 önemli oyun, Haziran ayında tarihe karışacak!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/oyu ... i-birden_39821.html

Resimlerle: Gönlümüzde yer eden video oyunları

EA son birkaç aydır zor zamanlar yaşıyor. İlk olarak firmanın CEO'su John Riccitiello'nun, Mart ayı itibari ile gelirlerinde yaşanan aksamalardan kendisini sorumlu olduğunu iddia ederek işinden ayrılması büyük yankı uyandırmıştı. Hemen ardından, geçtiğimiz hafta, EA yakın zamanda bazı geliştirici ofislerini kapatacağını ve aynı zamanda da bazı çalışanları ile yollarını ayıracağını dile getirmişti. Bu arada şirket, bir kez daha en kötü oyun şirketi ünvanını almaktan da kurtulamadı.


Geçen zaman içerisinde EA, Amerika'nın en kötü firması ödülünü üst üste ikinci defa kazanmayı başardı... Tüm bunların arından SimCity ile yaşanan sorunlar, sonunda EA'in bazı şeylerden feragat etmesini zorunlu kıldı: En başarılı Facebook oyunlarından olan The Sims Social, SimCity Social ve Pet Society tarihe karışmak üzere. EA'in kendi "FAQ", yani sıkça sorulan sorular bölümünde da yer bulan habere göre, bu üç oyun 14 Haziran itibarı ile Facebook'a elveda diyecekler.


EA'den; "Yeni ve iddialı oyunlar için hali hazırda bulunan sunucuları çok daha kuvvetli bir hale getirmek gerekiyor" şeklinde bir açıklama gelirken, bahsi geçen üç oyunun da kapatılacağı ayrıca EA'in kendi blogundan da duyuruldu.

Tüm Konu: Oyun devi EA'den 3 ölüm fermanı birden!

Resimlerle: Gönlümüzde yer eden video oyunları

Kaynak: www.chip.com.tr