Oyun Dünyası NATAL'den Sorulacak...

Turkish Developer
08-04-2010, 03:07   |  #1  
Turkish Developer avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
671 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2009

'' Oyun dünyası NATAL 'ile Microsoft'tan sorulacak... ''
 

Microsoft / Xbox ürün  yöneticilerinden olan Aaron Greenberg , NATAL ile ilgili olarak iddialı konuştu, ve dünyada satış rekorunu koruyan Nintendo Wii'ye de üstü örtülü ağır ifadelerde bulundu.

Bulunduğumuz 2010 yılı, Noel zamanı  içerisinde satışa sunulması planlanan Project Natal hakkında emin bir şekilde konuşan Greenberg  "Natal'ın satış patlaması yapacağından eminiz ve bu yönde inancımız tamdır.Çünkü;  Oyun dünyasını başlı başına değiştiriyoruz,İnsanları  diğerlerinden kaynaklanan bir takım arabirim sıkıntılardan da kurtaracağız. İşte tüm bunları yapmaya gayret gösterirken,melezleşmiş sistemlere harcayacak zamanla hiç vakit öldürmüyoruz.Milyonlarcasınıda satacağız" şeklinde konuştu.
Natal 'in bu kadar kararlı geleceği düşünülürse; Xbox 360 ile birlikte, Nintendo Wii'nin tahtını perişan edeceği söylenebilir.
 
Project Natal sitesini,  ve bir resmi tanıtım videosu için BURADA bulunan bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.
 
CHİP Online

CarlJohnson
08-04-2010, 14:45   |  #2  
CarlJohnson avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,081 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2009

natal la birlikte microsoftun büyük başarıya ulasacagını düşünüyorum..aylardır beklenen teknoloji,artık satısa sunulmasına fazla bir süre kalmadı..su 6 ay içinde microsoft gelistirebildigi kadar gelistirip kendi imzasınıda koyarak satısa sunmalı :)
haber için teşekkürler :)

dante-emre
08-04-2010, 17:39   |  #3  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
97 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2010

Videosunu izlemiştim.Sanırım hareket algılayıcı kamera kullanıyorlar.Eğer bu teknolojiyle birlikte uyumlu kaliteli oyunlar gelirse konsol dünyasını kasıp kavuracağa benziyor.