Oyun dünyasını sarsan şok karar!

CHIP Online
09-07-2011, 16:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

L.A. Noire piyasada fırtına gibi eserken, Rockstar cephesinden gelen bu haber herkesi şok etti!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/oyun ... ok-karar_27896.html

Resimlerle: En iyi 111 oyun duvar kağıdı!

L.A. Noire piyasaya çıkığı günden bu yana hem en çok konuşulan, hem de en çok satan oyunlar arasında. Oyunun dağıtımcısı olan Rockstar Games ve yapımcısı olan Team Bondi'yse, bu güne kadar birçok yerden övgü üzerine övgü aldı.

Dışarıdan bakıldığında harika gözüken bu takım çalışmasıysa, aslında pek de öyle değil. Özellikle oyunun beklenen tarihten çok daha geç piyasaya çıkması ve düzenli olarak meydana gelen aksamalar yüzünden Rockstar Games, büyük ihtimalle Team Bondi ile yeniden çalışmayacak. Bütün bu haberlerin kaynağıysa, Gamesindustry.biz isimli bir siteden geliyor. Siteye göre ismi herhangi bir şekilde ifşa edilmeyen kaynaklar, iki firma arasında yapılan yazışmaları ortaya çıkardı.

Team Bondi'nin kurucusu olan Brendan McNamara ile apayrı bir sorun yaşandığını ileri süren kaynaklar, aslında daha önceleri IGN'de yayınlanan bir makaleyi yazan aynı kişi tarafından rapor edilmiş durumda. O zamanki makalede, ismini vermek istemeyen 11 adet Team Bondi çalışanı, L.A. Noire'in yapımı hakkındaki birçok sorundan şikayette bulunmuşlardı. 2004 yılında başlanan oyunun yapımında çalışan ama oyun çıkmadan önce Team Bondi ile yollarını ayıran insanların isimleri, firmanın kendi sitesinde yayınlanmıştı. Çünkü bu isimler oyunun "credits" kısmında yer almıyordu.

Tüm konu: Oyun dünyasını sarsan şok karar!

Resimlerle: En iyi 111 oyun duvar kağıdı!


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: L.A. Nori'in GTA IV'e göre güzel yanları sizce hangileri?