Oyun klavyesi.

Gungenir
29-04-2011, 09:01   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
24 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2006

Selamlar;
Kullandığım klavyeden yedeğide dahil memnunun ama ben bunların yanına bir de oyun klavyesi istiyorum.
Şöyle ki özellikle oyun oynarken bir tuşa basılı tutulduğunda tek bir kez algılanıyorken tekrarlanacak olsaydı çok daha kullanışlı olacaktı.
Kısacası asıl istediğim klavye tuşlarını basılı tuttuğunuzda tuşu yineleyen bir klavye. Ancak bu işlem herhangi bir program, yazılım vasıtasıyla olmamalı. Çünkü mmorpg oyunların koruma programları bu tip uygulamaları hile olarak görüyor, engelliyor.
Eğlencelik bir ihtiyaç olduğundan çok yüksek fiyatları göze almıyorum ama istediğim abartılacak bir teknoloji değil. Özel ayarlanan macroları uygulamasını değil sadece tuş yinelemesini istiyorum. Yinede mecbur kalırsam yüksek fiyatlı seçenekleride düşünebilirim.

İkinci isteğim benzer nitelikte pedal adı verilen yardımcı cihaz. Atadığım bir tuşu bu klavye sayesinde kullanmak istiyorum. Piyasada benim gördüklerim direksiyon setinin yanında veriliyor. Dolayısiyle pahalı ve bir direksiyon seti hiç işime yaramaz. Veyahutta bazı oyunlara özel üretilen çok kalitesiz ve pahalı olanları var.

clairvoyant
29-04-2011, 10:03   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,316 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2011

Sen bunları isteyip oyunun kendi basına çalıştıracaksın dostum, büyük ihtimal nayt metin2 vs oyunlar oynuyorsun ama senin istediğin şekilde klawye henüz üretildimi bilmiyorum.. ayrıca pedal almak istiyorsan mecidiyeköyündeki 2.el bilgisayarcılara uğra orada sadece pedal olarak satanlarda var .

Gungenir
29-04-2011, 13:14   |  #3  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
24 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2006

Öncelikle ''Knıght'' olarak yazılır.
O oyunları oynamıyorum hatta günümüzde hala birilerinin oynuyor olmasına da hayret ediyorum. Hayır o oyunlarda bot işlevli bir cihaz istemiyorum. Böyle bir durumda asıl botu edinmek çok daha kolay olurdu.
''Warrior combo'' '' minor combo'' adı altında 50, 100 tl fiyatlara satılan çöpler yıllardan beri var.
Mümkünse bilen biri cevaplarsa memnun olacağım. Teşekkürler.

clairvoyant
29-04-2011, 13:27   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,316 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2011

Nayt'ı espri kavramında yazdım , sonucta okunuşu öyle bilmem farkındamısın . bilen biri bulursan cevaplarlar tabi.