Oyun Laboratuvarı

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Felicite
05-08-2016, 14:38   |  #1  
Felicite avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2016

Herkese Merhabalar,

Birkaç ay önce aktif ettiğimiz bir site olan oyunlab'ıtanıtmaktan mutluluk duyarım.

Oyunlab olarak nitelendirdiğimiz bu platform, geliştiricilik konusunda sizlere geniş çaplı bir destek sunuyor. C/C++, C#, PHP, Python, Lua, Java gibi programlama dilleri hakkında birçok kaynağa erişebileceğiniz bu sitede, çeşitli açık kaynaklı oyun motorlarına da erişebilirsiniz. Bunun dışında çeşitli oyun platformlarında (San Andreas Multiplayer, Multi Theft Auto, Metin2 gibi) sunucularınızı tanıtabilir, sunumunuzu yapabilirsiniz. Türü farketmeden her türlü oyun modlamasında sizlere yardımcı olabilecek bir platform amaçlıyoruz.

Bunlar dışında oyuncular için de özel alanlar oluşturulup, sizlere en iyi imkanı vermeyi amaçlıyoruz. Örnek verecek olursam; takip ettiğiniz Twitch yayıncılarının, yayın saatlerini haberdar etmeyi planlıyoruz. Ayrıca dinamik olarak bu yayınları siteden izleyebileceksiniz.

Yazacaklarım bu kadar şimdilik, güzel şeyler amaçladığımız bu platforma herkesi bekliyoruz. Basit bir forum olarak düşünmeyin bu siteyi, her türlü konuda destek, yardım alabileceğiniz bir kaynak olarak düşünün. O zaman amacımızı daha iyi kavrayacaksınız, emin olun.

Saygılarımla.

Felicite
26-09-2016, 22:11   |  #2  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2016

Python Konusu : Python Nedir, Nasıl Kurulur?

Pygame Konusu : Python - Pygame

Django Konusu : Python - Django