Oyun Oynayarak Para Kazanma :)

mariaci
12-08-2013, 15:17   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2013

MARKET GLORY

Merhaba arkadaşlar bugün size ileride epey kazandırıcak bi sistemden bahsedicem. Oyunu oynaması zevkli ve parayı kazanmak dahada zevkli

Öncelikle üyelik işlemleriyle başlayalım (LÜTFEN REFERANSIMDAN KAYIT OLUN) ;


Öncelikle oyuna üye olduktan sonra karşınıza böyle bi görüntü gelecektir :)


Bu ekran geldikten sonra work bölümüne girelim ve günlük işimizi yapalım. Bu işi 24 saatte 1 yapabiliriz ve 8 dakika sürer.

İlk başta süt sağma işiniz vardır. Ben önceden yaptığım için bende gözükmüyor. Work Now'a basarak işe başlayabilirsiniz.

Günlük işinizi yaptıktan sonra Fight bölümüne gelin ve listedeki Refferal Fight tuşuna basınız.

Karşınıza böyle bi görüntü gelicek. Burda trainer adında birisi var Buna kaybedilmiyor yani sürekli siz kazanıyorsunuz. Günlük 10 kere dövüşebiliyorsunuz. 8 Dakikada bir dövüş hakkınız oluyor ve 10 dövüşün sonunda 1.20 TRY kazanıyosunuz.


Attack dedikten sonra sizin ve rakibin envanter bilgilerini içeren bi pencere gelecektir. Bu pencerede Attack Now yazısına basıyoruz ve aynı sayfa tekrar geliyor ardından tekrar Attack Now diyoruz ve dövüşü başlatmış oluyoruz.

8 Dakikanın sonunda kazandığımız para vs. herşey hesabımızda oluyor. Ve tekrar aynı işlemleri uygulayabiliyoruz. Günde 10 kere yapın bunu arkadaşlar.

Evet arkadaşlar başlangıç rehberimizin sonlarına gelmeye başladık. Ama birşey daha öğretmem lazım. Oyun aynı gerçek dünya gibi para değerleri değişiyor.

Market--->Financial Market bölümünden TRY'leri Golda ardından Gold'ları ise Euro'ya çevirip para kazanma işlemini özetlemiş oluyoruz. Yani eurolar geliyor paypal veya kredi kartınıza.

REFERANSIMDAN KAYIT OLMAK İÇİN LÜTFEN BU YAZIYA TIKLAYIN

mariaci
18-08-2013, 22:49   |  #2  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2013

konu güncel ++++++++++++++++

Son Düzenleme: mariaci ~ 18 Ağustos 2013 22:49
adem4551
26-01-2014, 16:16   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
11 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2014

Merhaba arkadaşlar... İnternet üzerinden oynanan ekonomi ve stratejiye dayalı bir tür web tabanlı oyunda sizde yerinizi almak istemez misiniz? Hemde günde sadece 1 saatinizi ayırarak ayda 20 euro çekebiliyorsunuz... Ayrıca benim referansımla üye olanlara süt ve arena için bedava silah vereceğim...
Aşağıdaki linki tarayıcınıza yapıştırıp üye olursanız vaatlerimin hepsini kazanırsınız...