Oyun Sitesi Nasıl Kurulur?

ccekirdek
09-05-2013, 17:23   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2012

Oyun Sitesi Nasıl Kurulur?

Bu yazımızda siz değerli okurlarımıza oyun scripti ile ilgili bir tanıtım yazısı aktarmak istiyoruz. Siz oyun sitesi kurmak istiyorum bedava şekilde diyorsanız o zaman bu özelliklere sahip bir scripti gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Bu sitenin yapısı oop - class kodlama sitili ile yapılandırılmıştır. Sistem kendi içerisinde öz temalarını bulundurmaktadır. Bunun yanı sıra kendi temanızı da sisteme yükleyebilmek adına yönergeler içermektedir. Yeni oyunlar ekleyebilme var olan oyunları silebilme ya da düzenleyebilme gibi özellikleri içermektedir. Oyunlarınıza sistem üzerinden editör atayabilirsiniz. Ayrıca yeni yayınlamak istediğiniz bir oyun var ise bunu ne zaman yayınlamak istiyorsanız o şekilde bir zamanlama ayarı yapabilirsiniz.

Sistem kontrol paneli ile kusursuz işlem yapmanıza imkan tanımaktadır. Panel sayesinde kategori ekleyebilme ve silebilme özelliği mevcuttur. Aynı zamanda etiket ya da tagleri bu panelden kontrol edebilirsiniz. Dilediğiniz zaman konu ekleyebilme alternatifinizde mevcuttur. Bu panel ile oyunlarınıza gelen yorumları koordine edebilir iletişim formu düzenleyerek size ulaşmak isteyenlerden haberdar olabilirsiniz.

Sitenize genel tekil ziyaretçi sayısını görebilirsiniz. Sitenizde footer yazısını düzenlemek için gerekli bölüm reklam alanları düzenleme konusunda yardımcı olacak bölüm eklenen her oyun ve kategoriler için özel meta ayarlarının yapılabileceği alanlar ve çok daha fazlası. Oyun sitesi kurmak istiyorum bedava diyorsanız bu yazımızın sizi katkısı olacağını düşünüyoruz. Daha fazla detay için net üzerinden araştırma yapabilirsiniz.

Ücretsiz Dağıtılan güzel bir Oyun Scripti olan:  "Bizim Oyun Scripti" ni buradan inceleyebirisiniz.

Ali Caner Oner
11-04-2014, 14:27   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2014

Oyun sitesi kurmak için daha kısa bir yol buldum arkadaşlar, kodları üretip istediğimiz sayfalara ekliyoruz, başlı başına bir oyun sitesi yapabiliyoruz böylelikle.

http://www.oyunsitesikur.com

whoyouare
10-03-2018, 00:58   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
18 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2010

Arkadaşlar bu işin aslı site veya blog açmaktır. Tek yapmanız gereken bir domain ve host alıp içine wordpress kurduktan sonra gerekli temayı yükleyip sitenizi çalıştırabilirsiniz. Bunu anlatan videoyu izleyebilirsiniz. https://www.youtube.com/watch?v=7Kg6VJdozTM

veya bu siteyede bakıp sitenizi açabilirsiniz https://www.blogacmak.com/blog-nasil-acilir/