oyuncu mouse tavsiyesi

umutcant
13-01-2011, 17:53   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
690 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2010

öncelikle bütçe 150 tl ye kadar.

elimde A4 tech x7 mouse var aslında yeterli bi mouse ama kablosuz almak istiyorm masada çok fazla kablo olmaya başladı :) ben şu iki ürün arasında kaldım.


(darkfield)-mouse/productdetails.aspx?I_ID=41345


not: fiyat 150den fazla ancak eksenbilgisayarda 140 ve 130 tl bu ürünler ordan alıcam bunlardan birini alırsam. 

başka kablosuz tavsiyesi olan var mı ?

berkanbir
05-06-2020, 15:57   |  #2  
berkanbir avatarı
Üye
Teşekkür Sayısı: 4
90 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2018

Oyuncuların olmazsa olmazı, en önemli eşyası olan mouse, birçok konuda başımızı ağrıtmayı başarıyor. Peki böylesine önemli bir ürünü alırken neye dikkat etmelisiniz? Tabiki de elinizin büyüklüğü, ağırlık ve oyuncu mouse hassasiyeti, tercih yapmanız konusunda size fikir verecektir.

Listemizde 50TL civarında bir ürünle başlıyor olsakta, kaliteli ürün almanızı ve yıllarca kullanmanızı tavsiye ediyorum. Her ne kadar önerilerde bulunsamda, her ürünü alıp deneyimleme yapamadığım için, alışveriş yapmadan önce yorumlarını okumayı ve araştırma yapmayı ihmal etmeyin. Ayrıca e-ticaret sitelerinde ürünlerin fiyatlarında değişiklik olabiliyor. Bu sebeple yazımızda ortalama güncel fiyatları görüyorsunuz.

Klavye önerileri yazımda da dediğim gibi, bu tarz ürünleri genelde internetten sipariş ettiğimiz için test edemiyoruz. En azından YouTube’a alacağınız mouse’un adını yazarak inceleme videolarını izleyebilirsiniz. Bu sayede hem daha içinize sinen bir alışveriş yapmış olacaksınız, hemde beğendiğiniz ürünün dezavantajlarını da burada görmüş olacaksınız.

Düşük fiyattan yüksek fiyata doğru listelenmiş 10 mouse önerisi; https://paratic.com/oyuncu-mouse/