Oyuncular için Monitör Tavsiyeleri

Yücel Yenidoğan
24-11-2017, 15:00   |  #1  
Yücel Yenidoğan avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2017

Selamlar arkadaşlar,

Oyun oynamayı seven ve bilgisayar başında çokça vakit geçiren arkadaşlar için 500 - 700 lira bandında monitör tavsiyesi vermeye çalışacağım. Kendi yaptığım analizleri ve kendi aldığım monitörü de söyleyeceğim.


Monitör alırken nelere dikkat etmeliyim diye düşünüyorsanız aslında korkmanıza gerek yok sadece araştırma yapın, tavsiyeleri ve kullanıcı yorumlarını dikkate alın ve emin olmadan ürün almayın.


Nasıl araştırma yaparsınız, Önce bilgisayarınıza uyacak özellikte monitörlerin nasıl özellikli monitörler olduğunu belirlersiniz. Sonra monitör için harcayacak ne kadar paranız var bunu hesaplarsınız. Daha sonra kasanıza ve bütçenize uyan monitörleri listeler ve içinden beğendiklerinizi ayırırsınız. Önceden satın alan kullanıcıların yorumlarını bulup olumlu olumsuz yanlarını öğrenirsiniz. Son olarak karar verdiğiniz ürünlerde indirimleri araştırır ve en uygun fiyata satan satıcıdan siparişinizi verirsiniz. 


Ben bu şekilde araştırdım dostlar ve kendi açımdan Samsung 23.5" LS24F350FHMXUF GAMING FREESYNC 4MS/60 Hz PLS  şeklinde geçen monitörü sipariş ettim. İndirim anında 580 Liraya almıştım. Bu yüzden iyi araştırma önemli ve şu anda monitörümden çok memnunum. Bu fiyat aralığında önerebileceğim bir numaralı monitördür. s


Sizde araştırmadan lütfen direk alım yapmayın. Ve monitörü daha detaylı incelemek isterseniz aşağıdan monitör inceleme ve kutu açılımı videosunu izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=wnO7DimTbgk