Oyunlar için masaüstüne bağlı kalmayın!

CHIP Online
09-04-2014, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

İstediğiniz her yerde üst düzey oyun keyfini yaşamak istiyorsanız, bu notebook'a göz atmalısınız!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/oyu ... kalmayin_46477.html

Piyasada en çok beklenen oyunlar bir gün içerisinde milyonlarca dolarlık satışlar yaparken, film yapımcıları oyunların isim haklarını almak için firmaların önünde sırada bekliyor. Stephen Spielberg, Peter Jackson ve James Cameron gibi sinema efsaneleri oyunlara yatırım yaparak eğlence sektörünün geleceğinde kendine yer edinmeye çalışıyor. Uzmanlar, oyunların sinemadan farklı olarak kişilere seçeneklere göre macera duygusu verdiği için bu kadar sevildiklerini söylüyor.

Oyuncular için en önemli konulardan biri üst düzey grafikler ve rahat oynanış.

Masaüstü bilgisayarların sunduğu bu avantajlar oyuncuların kablolara ve mekâna bağlı kalmasına neden oluyor. İstediğiniz her yerde üst düzey oyun keyfini yaşamak ister misiniz?

Türkiye'ye Art Sistem tarafından getirilen Gigabyte P27K oyuncu dizüstü bilgisayarıyla, mekân bağımsız olarak yüksek performansa ulaşabileceksiniz. Dilerseniz bir kafede, ya da arkadaşlarınızın evinde canınızın istediği her yer oyun alanınız olacak.Full HD 17,3 ekranla oyuncuları tatmin edecek çözünürlükte performansa sergileyen P27K, 4. Nesil Intel Core i7 işlemci ile en üst düzeyde güç sunuyor.

Maksimum grafiklere cihazın içerisinde bulunan 2GB bellekli Nvidia Geforce GTX765M/GDDR5 ekran kartıyla ulaşabileceksiniz.


Tüm Konu: Oyunlar için masaüstüne bağlı kalmayın!

Kaynak: www.chip.com.tr