Özel Ders Neden Daha Etkili?

KaygısızMurat
04-05-2016, 01:24   |  #1  
KaygısızMurat avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 3
26 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2014

Özel Ders Neden Daha Etkili?

Her insan farklı öğrenme yeteneklerine maliktir. Öğrencilerin hazır bulunmuşluk hali, motivasyonu ve yoğunlaşma statüleri benzer değildir. Öteki şahsiyet kapasiteleri sebebiyle kişiler; farklı şekilde anlar, değişik yöntemlerle daha efektif öğrenir, özel çalışma ve öğrenme yordamlarıyla bilgiyi daha süratli anlar. Tüm bu farklılıklar ve kalabalık bir ders ortamı dikkate alındığında, kişilerin özel derse ihtiyaç duyması olması gerekendir.

Özel ders süresince konu insanların zaruretlerine göre şekillenir, insan için en mükemmel öğretim metodu tetkik edilerek bu doğrultuda öğretim sağlanır. Özel ders esnasında öğrencilerin eksik ve tam gerekleri olan konulara yoğunlaşılır.

Özel dersin kazandırdığı imtiyazlar şu şekildedir:

* Birebir öğrenme ile az zamanda daha çok bilgi transferi sağlarsınız.
* Öğrenci-öğretmen etkileşimi daha sağlıklı olacağından daha hızlı öğrenirsiniz.
* Özel ders ile grup ortamında soramadığınız soruları rahat bir biçimde sorarsınız.
* Özel dersler öğrenci temellidir; motivasyon ve isteğinize göre mola sayısı ve uzunluğu verilir.
* Özel ders tarihini siz düzenlersiniz; size en kullanışlı olan takvimde öğrenme olasılığına haiz olursunuz.
* Özel ders konumunu siz seçersiniz; arzu ettiğiniz herhangi bir yerde veya eğitim kurumumuzda öğrenme olasılığına haiz olursunuz.
* Özel dersler birey  becerilerine göre sağlandığından daha sistemli ve üretken geçer.

Üniversite Özel Ders, Calculus Özel Ders, Lineer Cebir Özel Ders, Olasılık Özel Ders, Diferansiyel Denklemler Özel Ders, İstatistik Özel Ders, Programlama Özel Ders, Ekonomi Özel Ders, Finans Özel Ders, Elektrik Özel Ders, Makina Özel Ders, Elektronik Özel Ders ile Daha Hızlı Öğrenin.

İlkokul ve Ortaokul Özel Ders, Matematik Özel Ders, Geometri Özel Ders, Fizik Özel Ders, Kimya Özel Ders, Biyoloji Özel Ders, Tarih Özel Ders, Coğrafya Özel Ders, Türkçe Özel Ders, İngilizce Özel Ders, size gerekli bilgileri sağlayacaktır.

Yabancı Dil Özel Ders, TOEFL Özel Ders, IELTS Özel Ders, TOEIC Özel Ders, GRE Özel Ders, GMAT Özel Ders, SAT Özel Ders, Kurumsal İngilizce Özel Ders, İş İngilizcesi Özel Ders, Konuşma İngilizcesi Özel Ders, Seyahat İngilizcesi Özel Ders, Elementary Özel Ders, Pre Intermediate Özel Ders, Intermediate Özel Ders, Upper Intermediate Özel Ders, Advanced Özel Ders, Hazırlık Atlama Özel Ders, Almanca Özel Ders, Fransızca Özel Ders, Çince Özel Ders, Rusça Özel Ders, Arapça Özel Ders, İtalyanca Özel Ders, İspanyolca Özel Ders size Yabancı Dil öğrenme konusunda yol gösterecektir.

Calculus Özel Ders; almak kurs eğitimlerine göre daha masraflı görünebilir. Fakat özel dersler ile daha hızlı öğrenip amacınıza kısa vakitte varacak olmanız bunu avantaja uygun olarak çevirir. Özel dersler planlanabilir olup kişinin gerekliliklerine göre verildiğinden kısa vakitte sonuca ulaştırır.

Özel ders süresince hoca kişiye en iyi tekniklerini ve değerli püf noktalarını gösterir. Sınıf derslerinin tersine özel dersler; direkt öğrencinin gereksinimlerine ve isteklerine esaslıdır. Kursiyerlerin anlaşılmayan noktaları sorarken üzerinde hiçbir press duymaz ve istediği soruları çekinmeden sorma olanağına erişmiş olur.

Hilal201
16-06-2021, 15:17   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2021

Özel ders vermek veya almak isteyen arkadaşlar için şöyle bir siteyi öneririm sizce nasıl?

seto__
16-06-2021, 17:34   |  #3  
seto__ avatarı
Yönetici
Teşekkür Sayısı: 41
869 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2011

Şöyle bir bakındım ogretmentercihim sitesine. Galiba yeni çünkü pek yorum göremiyorum diyordum ama 2019'da açılmış. Gördüğüm kadarıyla ders başlığı açan herkes de öğretmen değil. Hukuk okyuorum, anadolu lisesi çıkışlıyım matemeatiğim iyi deyip matematik ders ilanı açanlar vs. var. Böyle bir yer yerine tanıdıkla veya öneriyle işinin ehli birini bulmak daha iyi olabilir belki.