Özel Dosya: Grand Theft Auto!

CHIP Online
12-03-2010, 00:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Dünyayı sarsan bu muhteşem seri için hazırladığımız çok özel dosyayı kaçırmayın! İşte GTA...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/ozel ... eft-auto_18816.html

Tüm zamanların en kült oyunlarından biri olan Grand Theft Auto macerası 1998 yılında başladı ve hala devam ediyor! Bu özel dosyamızda GTA hakkında bilmek istediğiniz her şeyi bulacaksınız.

İlk başladığında grafikleri ve oynanabilirliğinden ziyade yepyeni bir fikir olarak oyunseverlerin gönlünde taht kuran GTA özellikle ucu açık oyun tarzı sayesinde büyük popülerlik kazandı. Bu oyun sayesinde Liberty City, Vice City ve San Andreas gibi sanal şehirler hayatımızın bir parçası oluverdiler. Suç, cinayet, çarpışma ve para. Bu dörtlü oyunun her noktasında karşımıza çıkıyor.

Topu topu on yıl içerisinde oyun geliştiricilerinden oyun oynayanlara kadar herkesin oyunlara bakış açısını değiştiren ve başarılı olmak için olaya farklı açılardan yaklaşmanın ne kadar önemli olduğunu kanıtlayan Grand Theft Auto için hazırladığımız bu çok özel dosyanın ilginizi çekeceğini ve hafızanızı tazeleyeceğini düşünüyoruz! Tıklayın ve buyrun galerideki Grand Theft Auto macerasına...

Tüm konu: Özel Dosya: Grand Theft Auto!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Grand Theft Auto serisi iyiye mi gidiyor, kötüye mi?

uGuR.uK
12-03-2010, 02:34   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2007

şaka gibi olmuş soru, iyiye tabikide. iyininde ötesine hatta, IV'da aştılar iyice bir sonrakinde hepimizi uçurmalarını bekliyorum :)