Özel Tasarım Doğum Elbisesi

Güller Ülkesi
27-05-2018, 13:42   |  #1  
Güller Ülkesi avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2018

Her ailenin hayallerinden olan çocuk sahibi olmak, anne adayının minicik yavrusunu karnında taşıdığını öğrendiği anda büyük bir coşkuya yerini bırakır. Karnında canından bir can taşımaya başlayan anne adayı, mümkün olduğunca bu minik bebeği zarar görmeyecek şekilde onu büyütmeye başlar. Bu süreçte vücut yapısı değişir, hareket kabiliyeti zorlaşır ama sonunda dünyaya gelecek minik yavru her sıkıntıyı çekmeye değer olduğundan, bu sıkıntıları anne şefkatiyle kolaylıkla atar. Anne adayları için yavrularını karnında taşıdıkları süreç sonundaki doğum süreci de, çoğu zaman hem korku hem de heyecanı içinde barındırır.

Çoğu anne adayı doğum zamanında yeşil ameliyat elbisesi içinde kendini huzursuz hissetmekte ve mahremiyet sorunu yaşayabilmektedir. Kadın doğum uzmanları birçok anne adayının, doğum anında giydikleri ameliyat elbiselerinin içinde kendilerini huzursuz hissettiklerini belirtmektedir. Bu gibi sorunların üstesinden gelmek için doğum elbisesi tercih edilebilir. Farklı renk ve desenlerde, arka tarafından cırt cırtlı olduğu için hem hareket kabiliyeti hem de mahremiyet konusunda rahatlık sunan doğum elbiseleri sayesinde doğumlara daha rahat bir psikolojiyle girilebilir.

Yılların verdiği tecrübe ve anne adayları ile fikir alış verişi birikimiyle kadın doğum uzmanı tarafından tasarlanan doğum elbisesi ile, anne adaylarının kafası rahat bir şekilde doğuma girmeleri sağlanabilir. Sadece tek kullanımlık olmayan ve kolayca makinede yıkanıp tekrar kullanılabilme özelliği olan doğum elbisesi modelleri https://www.hubladesign.com/ sitesinde bulunabilir. Birbirinden güzel desenli ve renkli modelleriyle, biricik yavrusunu dünyaya getirme öncesi son fotoğrafının ameliyat elbisesi olmasını istemeyen anne adayları için farklı bir tercih olan doğum elbisesi sayesinde rahat bir modda doğuma girilmesi sağlanır.

Ultrason ve NST çekimlerinde karın bölgesinin kolay açılabilme özelliği de bulunan doğum elbisesi anne adayları rahatça hareket etsin ve kendini huzurlu hissetsin diye özel tasarlanmış ve tek kullanımlık olmayan bir giysidir. Hubla design tarafından farklı tasarım ve renk seçeneğiyle üretilen doğum elbisesi ile anne adaylarını korkutan doğum anları daha az stresli hale gelmektedir.

Son Düzenleme: Güller Ülkesi ~ 27 Mayıs 2018 13:43 Neden: