Packerd Bell Easynote Tv44 kapanma sorunu (Önemli)

34mc34
20-06-2018, 13:01   |  #1  
34mc34 avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2018

Arkadaşlar Merhaba. Başlıkta belirttiğim gibi Packerd Bell Easynote Tv44 Hc 608Tk Laptop mevcuttur. Bilgisayarı şarjda bıraktığımda Pili dolduruyor bu şekilde açıldığında pil göstergesi %100 Şarj oluyor olarak gözüktüğünü düşünelim. Oyun Anında Yüksek performans seçili olup (hala şarjda) Belli bir süre sonra pil durumunun hızla düştüğü şarjın pili sabit tutmadığını tespit ediyorum. Bu durum hızla düşmesinden dolayı da bilgisayar kendisini uyku moduna alıyor..  Sorunun Çözümü için zar zor dayanan bataryasını çıkartıp direk elektrik ile çalıştırmayı denediğmde. Bir süre kullandıktan sonra anında elektrik kesip bilgisayar tamamen kapanıyor. şarj giriş yerini tamamen tamir ettirdim, Sorunluydu Elektrik gelir gelmez sorun odur diye ama şuan sorun hala devam etmekte.
Not: Bilgisayar Direkt elektrikte iken kapandığında. Hiçbir oynama yapmadan aynı şekilde açılmaktadır. Anlık olarak elektrik kesilmesinden kapanma olabilir mi bilmiyorum bu yüzden siz değerli forum kullanıcılarına sormak isterim

34mc34
21-06-2018, 11:11   |  #2  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2018

Konuya İlave etmek istiyorum..

Bir test sonucunda Güç ayarlarından, güç tarasrruf modunu seçip Ekran kartı ve diğer fonksiyonları yükselttiğimde kapanma sorunu ile karşılaşmadım. Daha sonra Dengeli güç moduna geçtim tekrar sorun olmadı.. Yüksek performansda ise kapanma işlemi devam ediyor.