PaLTaLK<<<gelmis gecmis en iyi chat yazilimi

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
s_avdac
07-04-2006, 03:23   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2006

www.paltalk.com

bu chat programı 97den beri var ve dünyada en çok kullanıcısı olan süper bir programdır.yanlış anlaşılmasın ama paltalk a yeni başladım derseniz pal odalarında size verecekleri cevap "Mod tarafından yeniden duzenlenmiştir, tekrarı halinde kullanıcının forum hesabı silinecektir" dir.çünkü sigaradan daha fazla bağımlılık yapar.odalarda mikrofon alıp tüm oda halkına şarkı dinletebilir veya mikrofonda sohbet edebilirsiniz.aynı zamanda cam ve yazı olanaklarıda mevcuttur.küfür odaları ,sohbet odaları,müzik odaları ve adult odaları ile paltalk ı denemenizi öneriyorum.

Paltalk'ı nerden download edebilirim ?


Üyelik şart mı ? Para ödiyecekmiyim ?

Evet üyelik şart,ve mail adresinizi dogru şekilde yazın. Güvenlik kodu mail adresinize gelecek.
Para sadece mavi nick almak içindir, free olarakta üyelik açılabiliyorsunuz.
Üyeligi download etmeden önce zaten zorunlu tutuyor.

Mavi Nick nedir ? Siyah nick nedir ?

Mavi nick paralı dedigimiz nicktir, bu nick VIP diye tabir ettigimiz şekildedir, yani istediginiz oda da rahatlıkla cameraları görebilirsiniz.
Ayrıca mavi nick popup özelligi olan bir nicktir, yani açılışta ki reklamlar vs. gibi popup sayfaları açılmamaktadır.


Siyah nick ise, free diye tabir ettigimiz bir konumdadır, siyah nick olarak size verilir, cameraları sihay olarak yazılan oda isimlerin de siz resim gibi izliyecek ve o kişinin görüntüsünü devamlı olarak yenileme yapmak zorundasınız.
Ama mavi olarak yazılmış oda isimlerinde,video gibi göreceksiniz cameraları.Sorunsuz şekilde kullanmak istiyorsanız mavi oda isimlerini tercih edin.

Mavi renk ile yazılmış odalar ne anlama geliyor ?

Bu odalar, mavi nick gibi belli bir süre kiralanan VIP odalardır,herkez bu odalara girebilir.
Bu odalarda nick'niz FREE bile olsa cameraları rahatlıkla görebilirsiniz,kısaca siz mavi nick sahibi olmasanız bile,bu özellikten yararlanıyor durumuna dönüyor.

Tek kötü yanı bu odaların 200 Kişi sınırı olmasıdır. Siz camera açan üyeleri vs. rahat görmek istiyorsanız bu odaları tercih edin.


Mavi nick nasıl alırım, paltalk için CRACK varmı ?

Bu işte en çok sorulan soru diyebilirim, malesef arkadaşlar paltalk için crack yok. Çok eski versionlarında vardı, ama anında işini bitirdiler.
Artık paltalk çok kapsamlı ve büyük bir program, haliyle aşırı reklamlardan kazandıkları paralar sayesinde. Hem güvenlik, hem de açıklar konusunda kesinlikle taviz vermiyor.

Paltalk devamlı olarak version degiştiren ve belli saatlerde tamamen kapatılır server. Güvenlik bakımları yapılır, hatta paltalk bulunan açıkları ve crackları yayınlıyan siteleri bildirene ödüller veriyor, hal böyle olunca crack ve mavi nick olayı rüya olur.

Türk odaları varmı ? Ve odaları nasıl görecem ?

Tabi ki, bir çok ülkenin odası mevcut ama gurup olarak bunlar ayarlanmış, yani türklerin oldugu gurup farklı.

Şimdi ben size paltalk'ı kurduktan sonra odaları nasıl göreceginizi şema olarak anlatıyorum.

Paltalk üzerinde bulunan GROUPS buttonuna basın >>> Açılan pençerede gurupları göreceksiniz. By Language / Nationality /Other türklerin oldugu guruptur, bu gurup içinde, müslüman ülkeler, türkler ve rusların odaları bulunmaktadır.

Odaya girdim Cameraları nasıl görecem ?

Odaya girdikten sonra cameraları görmeniz için yapmanız gereken :

Açılan odada, sağ tarafta SEE VIDEO Buttonunu göreceksiniz, buna tıkladıgınız da sol tarafta 3 tane alt altta pencere açılacaktır.

Bu pencerelerin her birinin altında siyah üçgen işareti göreceksiniz,bunlara tıklayın istediginiz kişinin nickini seçin.

Kapatmak için aynı sağ tarafta ki tuşa tekrar basın,sol taraf kapanacaktır.

Cameram Yok ben görebilecekmiyim oda da camera açanları ?

Tabi ki göreceksiniz, camera olma zorunlulugunuz yok kesinlikle. Yalnız cameranız yok iken camera açmaya çalışmayın,çalışmıyacaktır zaten.

Cameram var ben nasıl odalarda açıcam ?

Yine oda da sağ tarafta bulunan START PUBLİSH buttonuna basın,bir küçük pençere açılacaktır.
Size alt altta iki seçenek soracaktır,siz Video Blaster WebCam ( VFW ) seçenegine bir kere tıklayıp,tamam'ı tıklayın.
Cameranız açılmış olacaktır,kendinizi izlemek için SEE VIDEO buttonuna basın ve nickinizi seçin listeden.

Cameramın ayarlarını nerden yapıacam ?

Paltalk üzerinde bulunan,FILE yerine girin, VIDEO SETUP OPTIONS girin ve gerekli ayarları yapın,ölçüleri ve renk ayarlarını burdan yapabilirsiniz.

Microfonum var ben nasıl konuşacam ?

Bunun için öncelikle bir kaç uyarı yapmam gerekiyor, kesinkle ama kesinlikle sıra varsa mic. almayın, yoksa oda sahibi sizi ban'lıyacaktır.

Sıra varsa oda da, sıraya girip sıranın size gelmesini bekliyeceksiniz.

Öncelikle mic. ayarını yapalım, başınıza bela olacaktır standart mic alma tuşu ( CTRL ), genelde yazarken herkez buna basar ve mic'i kapmaya çalışıyor sanılır odadan atılır.

Sizin yapmanız gereken ise :

Paltalk üzerinde ki SETUP buttonuna basın, açılan pencerede yukarda PREFS kısmına girin,.Global HotKey Enabled kutusunu işaretleyin ve F12 seçenegini seçin,artık F12 tuşuna bastıgınızda ( basılı tuttugunuzda ) oda da konuşacaksınız.

Sıraya geçmek için oda üzerinde,yine sağ alt kısımda req talk buttonuna basın,listede nickinizin yanında EL kaldırmış bir işaret çıkacak,bu ben micrafon almak için sıra bekliyorum anlamında olacaktır.Nickiniz en üstte oldugunda mic.'i alabilir,şarkı çalabilir veya konuşabilirsiniz.

Yalnız genelde odalar müzik üzerine oldugu için,konuşmak yerine müzik çalmak zorundasınız.Odaların içerikleri oda içinde belli olur zaten.


Özel konuşmak istiyorum nasıl yapıcam ?

Bunun için genel alanda ondan rica ederek sizi listesine almasını sağlayın, altıkdan sonra,o kişinin nickinin üzerine oda da sağ tuş yapın ve Privete Chat yerini seçin, özelde olacaksınız artık.

Özel de camera ve sesli görüşme nasıl yaparım ?

Özel penceresinde,cameralı görüşme için VIDEO buttonuna basın ve ona teklif gidecektir,kabul ettiginde,sağ tarafta iki pencere açılacaktır.
Onun ki ve sizin görüntüzünüz, onun camerası yok ise eger orası mavi olarak kalacaktır.
Aynı şekilde sizin cameranız olmasa bile onu görebilirsiniz, oda da ki gibi camera zorunlulugu yok kısaca.

Sesli görüşme için,CALL buttonuna basın özel penceresinde ve daveti kabul etmesini bekleyin,kabul ettiginde mic. ve ses işaretleri çıkacak sol tarafta.
Etmez ise zaten edilmedi diye uyarı gelecektir size,yine burda konuşmak için F12 tuşunu kullanın.

Listeme kişi nasıl eklerim ?

Paltalk üzerinde veya özel üzerinde ki ADD yerine basın,paltalk üzerinde basarsanız,nick arama yerine nicki yazın ve çıkan nick'e iki kere tıklayın, listenize gelecektir.

cyberbyx
07-04-2006, 11:28   |  #2  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
27 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2006

kardeşim neden edepsiz edepsiz konuşuyorsun...insan gibi yazsana yazdığın yazıyı