Panasonic, Lumix G5'i tanıttı

CHIP Online
25-07-2012, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Panasonic, tek lensli aynasız fotoğraf makinesi Lumix G5'i tanıttı. İşte yeni kameranın özellikleri!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/pan ... -tanitti_34934.html

Panasonic, dijital tek lensli aynasız fotoğraf makinesi (DSLM) Panasonic Lumix G5'i tanıttı. LUMIX G, çözünürlük, görüntü oluşturma ve renk üretimiyle gerçeğe uygun detaylar yansıtarak yüksek kalitede fotoğraflar çekebiliyor. Panasonic Lumix G5 yeni bir algoritmada ve hızlı şekilde çalışan ileri görüntü işleme motoruyla yüksek çözünürlüğe erişebiliyor. Hassas Contrast AF (Otomatik Odaklama) sistemi, yüksek hızlı AF sistemini "Hafif Hız AF"ye taşıma başarısı gösteriyor. Seri çekim kabiliyeti de ayrıca 16.05-megapiksel tam çözünürlükte saniyede 6 kareye yükseltilmiş durumda.


16.05-megapiksel Canlı MOS sensörü ve Venus Engine VII FHD Motoru'nun avantajına sahip olan Panasonic Lumix G5 ayrıca, AVCHD Progresif formatında stereo sesle 1,920 x 1080 50p (PAL) Full HD video çekebiliyor. Pratik tam-zamanlı AF ve izleme AF'si dahil olan ileri AF sistemi video kayıt için kullanılabiliyor. Böylece her fotoğrafçı rahatlıkla yüksek kalitede video çekmenin olanğına kavuşuyor. Sensör ve görüntü işlemcisi arasındaki denge sayesinde Panasonic Lumix G5 özellikle düşük ışık koşullarında görüntü kalitesi sunan 160 * 12.800 ISO aralığı sunabiliyor.


Görüş alanı göz sensörüne yüzde 100 uyum gösteriyor ve yeni dokunmatik fonksiyonuyla aynı anda LCD ile de kullanılabilen yaklaşık 1.4x (yaklaşık 0.7x*)'lık Canlı Vizör 1,440,000 noktaya eşit.


Popüler Yaratıcı Kontrol, sanatsal çekim için filtre seçeneğini 5'ten 14'e yükseltmiş bulunuyor. Çekim destek fonksiyonu iA'ya (Intelligent Auto – Akıllı Otomatik) ek olarak, fotoğrafçılığa yeni başlayanların kolayca kullanabileceği Ekran Kılavuzu da bulunuyor.

Tüm Konu: Panasonic, Lumix G5'i tanıttı

Kaynak: www.chip.com.tr