Panasonic'ten uzun pil ömürlü Toughpad!

CHIP Online
22-05-2014, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Panasonic, güç tasarrufu ve taşınabilirliğiyle öne çıkan Toughpad'ini tanıttı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/pan ... toughpad_47250.html

Güncel ihtiyaçlara artık yanıt vermeyen geleneksel cihazların yerini hem uygun maliyetli hem de daha esnek Panasonic Toughpad FZ-M1 alacak.


Panasonic 7 inç ekran boyutuna sahip tamamen dayanıklı Windows tableti Toughpad FZ-M1'in Value modelini tanıttı. Enerji verimi ve taşınabilirlik odaklanılarak tasarlanan Intel Celeron işlemcinin avantajlarını sunan tablet, işleri gereği daha çok hafif ölçekli uygulamalara ihtiyaç duyan ve mevcut eski cihazlarını değiştirmek isteyen endüstriyel şirketler için hem uygun maliyetli hem de daha esnek bir çözüm olarak öne çıkıyor.


Panasonic Avrupa Bölgesi'nden Sorumlu Pazarlama Müdürü Jan Kaempfer yeni versiyonla ilgili şu açıklamayı yapıyor: "Toughpad FZ-M1'in yeni versiyonu özellikle ulaştırma, lojistik, depolama, ağırlama ve kamu güvenliği alanlarında çalışan mobil çalışanların geleneksel ve modern ihtiyaçlar karşısında yetersiz kalan PDA cihazlarının yerini alabilecek ideal bir ürün. Bu ürün farklı kurumsal ve mobil çalışan ihtiyaçlarına uyarlanabilen geniş çeşitlilikte mobil cihazlar geliştirme yaklaşımımızın en güncel örneğidir."


Toughpad FZ-M1'in Value modeli gücünü en son nesil Intel Celeron işlemciden alıyor. Çift çekirdekli Intel Celeron N2807 işlemci yüksek performansı, verimli güç kullanımı ve mobil cihazlara özel tasarımı nedeniyle özellikle bu ürünün işlemcisi olarak tercih edildi.  Tabletin fansız çalışma özelliği sayesinde üretilen ısı da en düşük seviyede kalıyor.


Toughpad FZ-M1'in Value Model versiyonu 2GB RAM (4GB opsiyonel) ve 128GB SSD özelliklerinin yanında Windows 8.1 işletim sistemi ile donatılmış bulunuyor.


Tüm Konu: Panasonic'ten uzun pil ömürlü Toughpad!

Kaynak: www.chip.com.tr