Panasonic Toughbook ile kesintisiz üretkenlik

CHIP Online
28-04-2014, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Panasonic'in dayanıklığı Toughbook ve Toughpad'leri, kesintisiz üretkenliğe böyle olanak tanıyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/pan ... etkenlik_46815.html

Panasonic'in dayanıklı mobil PC ve tablet ürünleri Toughbook ve Toughpad enerji sektöründe çalışanların her türlü mobil bilişim ihtiyaçları için en zengin özellikleri sunuyor.

Panasonic, suya, toza, darbelere, aşırı sıcak ve soğuklara dayanıklı Toughbook ve Toughpad ürün yelpazesiyle enerji sektöründe çalışanlara, zorlu çalışma koşullarına dayanıklı çözümler sunuyor. Enerji sektörü dışında, kamu hizmetleri, acil servisler, perakende, hızlı tüketim, sağlık, lojistik ve güvenlik gibi sektörlerin de mobil çalışma ortamlarını daha verimli kılmak için tasarlanan Toughbook ve Toughpad'ler, dayanıklılıkları ve uzun pil ömürleriyle "kesintisiz çalışma" imkanı sağlıyor. Tüketici tabletlerinin yetersiz kaldığı hız, kesintisiz çalışma ve kaliteli sonuç gibi boyutlarda enerji sektörü çalışanlarına önemli avantajlar sağlayan Panasonic Toughpad FZ-M1 ve diğer Toughbook/Toughpad ürünleri 24-26 Nisan tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı Konferansı katılımcılarının beğenisine sunuldu.

Küresel enerji sektörü kesintisiz mobil çalışma anlayışını benimsedi


Panasonic'in mobil PC ve tabletleri, ayrıntılı süreçlere sahip enerji sektöründe uzun yıllardır tercih ediliyor.  Panasonic Türkiye Kurumsal Mobil Çözümler Ülke Müdürü Ali Oktay Ortakaya sektörün mobil çalışma anlayışına ihtiyacını şöyle anlatıyor: "Enerji üretim tesisleri, dağıtım şirketleri ve haneler arasındaki hizmet akışının kusursuz olması için saha ekiplerinin eşgüdümlü ve verimli olarak çalışabilmeleri şarttır. Panasonic Toughbook ve Toughpad'lerin saha koşullarına gösterdiği kusursuz uyum ve saha çalışanlarına sunduğu üst düzey seçenekler tüm dünyada bu anlayışın yaygınlaşmasına yardımcı oluyor."

İngiltere'nin enerji devi Toughbook sayesinde kaynak tasarrufu yapıyor


İngiltere'nin en büyük enerji şirketleri arasında yer alan EDF Energy, saha ekiplerinin bilgi akışını geleneksel yöntemlerle gerçekleştirdiği onlarca enerji şirketinden biriydi. Şirket, saha operasyonlarında Panasonic Toughbook kullanmaya başlayarak geçerliliğini kaybetmiş kağıt sistemini bıraktı. Şirketin satış ekipleri uzun pil ömrü, yüksek görüntüleme seviyesine sahip ekranı, geniş bağlantı seçenekleri, düşmelere ve suya karşı direnci sayesinde dayanıklılığı ile öne çıkan Panasonic Toughbook sayesinde bilgi akışını eskisine oranla çok daha hızlı, kesintisiz ve verimli bir şekilde gerçekleştirdi.

E.ON Ruhrgas AG'nin saha çalışanları tüm iş akışlarını tek cihazdan yönetiyor
Avrupa'nın önde gelen doğalgaz şirketlerinden E.ON Ruhrgas AG ise, Panasonic Toughbook ile kesintisiz mobil çalışma anlayışına geçen bir başka Avrupalı şirket oldu. Panasonic Toughbook ürünlerini saha çalışanlarına kullandıran şirket iş süreçlerini hızlandırmayı başardı. Çalışanların tüm bilgileri yanlarında diledikleri yere götürebilmeleri sayesinde işgücü ve kaynaklar açısından önemli tasarruf sağlandı. 


Tüm Konu: Panasonic Toughbook ile kesintisiz üretkenlik

Kaynak: www.chip.com.tr