para kazandıran paypay güvenilirmi?

HPQ-User
03-07-2010, 08:37   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2007

böcüq :d sormuş:
bittürk gibi torrent sitelerinde kullanmak için paypay hesabı kurmayı düsünüyorum . sizce bu paypay hesabı filan güvenilirmi ? para kazanmak istesem ise yararmı ? + benden para alınırmı haberim olmadan?

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
WİN XP

İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.0.10) Gecko/2009042815 Firefox/3.0.10 Wyzo/3.0.4

keskin1246
03-07-2010, 09:11   |  #2  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
55 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2010

bu yabancı internet sitelerinde hiçbir güven olmaz internette paralı işlem yapmıcaksın hiçbir zaman . ama yok benım param bol ayda 5milyar gelior diosan adam akıllı bilgisyarına iyi bir anti felan al öyle yap : )

math29
03-07-2010, 17:24   |  #3  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 1
37 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2009

arkadaşım eğer upload yaparak para kazanmak istersen aşağıdaki konuya bir gözat derim. ben hotfile kullanıyorum. ödememi paypal ile alıyorum. aylık şimdilik 60 usd civarı. paypal güvenilir. hemde kartın hesabına paranı ücretsiz transfer ediyorsun.

Arkadaşlar son dönemlerde dosya upload siteleri arasında ufakta olsa bir kızışma var.Sizlere 2 siteden bahsedicem.Bu sitelerimiz

netload.in
hotfile.com

bu sitede upload sitesidir.Bizler kullanmasakta fazla her 2 side rapid kadar sağlamdır.(Gerçi rapid artık işin suyunu çıkardı sakın bulaşmayın bu aralar rapide)

Hemen hemen hepinizin bilgisayarında mp3ler vardır yada filmler peki bu filmleri bir siteye yükleseniz daha sonra indirme linklerini paylaşsanız indirme başına ücret alsanız nasıl olur? Evet bu yöntem ilede öyle kısa vadede büyük paralar kazanılmaz arkadaşlar.Öncelik olarak bize lazım olanlar

1 - Paypal hesap (artık paypal şart bilmiyorsanız mutlak öğrenin sitesi www.paypal.com)
2- Upload yapıcağınız site
3- Bu uploadları eritebilceğiniz siteler.Yani linklerinizi paylaşabilceğiniz siteler.

İlk olarak hotfile ile netload arasında olan farkları anlatayım

Netload Alt Ödeme Limiti: 25 dolar

Hotfile Alt Ödeme Limiti: 15 dolar

Her 2 siteyede ücretsiz üye olabilirsiniz,üyelik hesapınız ile dosyaları hesapınıza yükleyebilirsiniz.

Her 2 sitedede dosyalar eğer 90 gün indirilmezse silinir.Netload 90 gün diyor ama daha çabuk siliyor.

Hotfile sitesinin bir güzel yanıda ftp ile dosyalarınızı atabiliyorsunuz,yani şöyle web bilgisi olan arkadaşlarımız için söylüyorum
ftp.hotfile.com kullanıcıadınız şifre şeklinde bir ftp programı ile dosyalarınızı atabilirsiniz.

Her 2 sitedede remote upload özelliği mevcut.

Hotfile 5 mb ile 400 mb kadar dosyalara para veriyor
Netload ise sadece 100 mb üstü dosyalara para veriyor

Şimdi ben yazımı yeni başlıycak arkadaşların anlayacağı şekilde yazıyorum biz hotfile ile başlıyalım.Çünkü ödeme limiti daha düşük yani 15 dolar olunca paypal hesapınıza para geçer.Buna ek olarak dosyaları kolay silmiyorlar + ftp ile dosya yükleme özelliğide var + 1 mb ile 400 mb kadara olan dosyalara indirme başına para veriyorlar.

İlk olarak hotfile sistemine ücretsiz üye oluyoruz arkadaşlar.
Hotfile Ücretsiz Üye ol Bu link benim referanslı linkimdir.

http://hotfile.com/register.html?reff=2099696

Benim refaranslı linkim ile üye olduğunuz zaman bir şey kaybetmiyorsunuz yada sizden para kesilmiyor.Kazandırdığınız her 1 üyeden 100/20 kazanıyorsunuz.Mesala ali benim referans linkimden üye oldu o ay 100 dolar kazandı ali 100 dolarını alır, hotfile ise 20 dolar o üyeyi kazandıran kullanıcıya verir :) ve üye olduktan sonra sizlerinde referans linkleri olur.Bu arada hotfile Türkçe desteklemekte arkadaşlar.

Şu referans olayını iyice açayımda kafanız karışmasın, arkadaşlar şimdi benim referanslı linkimden üye olduğunuz zaman kesinlikle sizden kesinti yapılmaz,ve sadece üye olmak yetmiyor sizin referansınız ile üye olan kişilerde upload yaparsa size hotfile vaad ettiği tutarı öder.Aynı şekilde sizlerde üye olduktan sonra bir adet referans linkiniz olur ve sizlerde bu referans linkerinizi paylaşabilirsiniz ama unutmayın kuru kuru üyelik size bir şey kazandırmaz.

Yani siz aliye refaranslı linkinizi verdiniz ali üye oldu uplaod v.s yapmıyor doğal olarak hotfile size refaranslı üye için vaad ettiği 100/20 lik komisyonu ödemez bu komsiyon alinin kazancı neyse ona göre size verilir aliden para kesilmez.Siz yine upload ettiğiniz dosyalarınızdan kazanırsınız.


Üyelik işlemi tamam.

Şimdi gelelim panele panel Türkçe dir karışık bir tarafı yoktur üye bilgileriniz ile giriş yapın dosyalarınızı upload edin ve paylaşın.Bakın ruslar bu işlerden dünya para kaldırıyor sizin onlardan eksik tarafınız yok, bu işlere başlamak istiyorsanız en basit olay budur.

Üye ol
Dosya Yükle
Paylaş

Ek olarak hotfile sitesi yada netload siteleri güvenilir sitelerdir.Bu siteler ile çalışabilirsiniz ödemelerinizde sorun olmaz.

Can alıcı nokta şu arkadaşlar yüklediğiniz dosyaları paylaşmak örnek olarak mp3 forumlarında şarkılar çok istek alır.Sizler bu siteleri takip edebilirsiniz.Yada kendinize ücretsiz bir blog açabilirsiniz.Birden fazla sitede paylaşımlar yapabilirsiniz.Bu ilk basamaktır yaparım yapamam demeyin ihtiyacınız varsa yaparsınız.

Bu yukardaki sistem ilede çoook büyük paralar kazanılmaz ama bu kazanılmıycağı anlamına gelmez, zira mp3 bir örnek düşünün insanlar en çok ne indirir :) gerisi sizin hayal gücünüze kalıyor.

Hotfile sitesinde birde ranklar vardır arkadaşlar bu sitenin sırrı dosyalarınızın çok olması önemli değil çok indirilmesi önemli.

Resimde görülen tablo 1.000 indirme başınadır.Ranklar dediğim gibi ilk olarak copper ile başlarsınız.Yüsek ranklara çıkmanın yolu dosyalarınızın fazla olması değil indirilmesidir.

Bu sizlere ilk başta karışık gelebilir ancak toplarsak.

Dosya Yükle - Paylaş - İndirilsin - Kazan

Bu işte emek ister ama emeğinizin karşılığını mutlaka alırsınız.

Acemi Arkadaşlar için Tavsiye Güvenilir siteler

Hotfile
Netload

Bu işler uzun vaadeli işlerdir arkadaşlar özellikle 0 dan başlıyorsanız zamanla tecrübe edinirsiniz bazı şeyleri daha iyi anlarsınız.Tüm inancım ile öğrenci olan bir arkadaşımız bu işten olayı çözdüğü zaman abartısız aylık 500 dolar alabilir yeterki olayı anlayın.

Mesala ben 2 yıllık rapid pre kullanıyorum rapid son 2 ayda o kadar değiştiki nefret eder oldum artık hesapta satmıyorum 2 yıl boyunca indirdiklerim ve satabildiğim hesaplar kaar kaldı.Rapidde şimdi böyle bir uygulama yaptı ama ücretsiz olarak rapide bulaşmayın.Premium üye olarak rapide başlayabilirsiniz.Ayrıca birde rapid son olarak 25 gb kota sınırı getirdi :) neyse uzun hikayeler bu rapidin işleri.

Bu yol uzun vaadelidir kısa yoldan 2 günde para gelmez :) ama zamanla işi öğrendikçe emin olun bir gün bu yazımı okuyup beni daha iyi anlarsınız.Şu 4 derste öyle yada böyle anlattıklarımı adamlar e-book şeklinde yazıp satıyorlar :) komik değilmi.Arkadaşlar şunu asla unutmayın sakın ve sakın bu tür işlerde hile yapmayın.

mozant
18-07-2012, 16:47   |  #4  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2012

İnternetten para kazanmanın en etkili yolu Afffiliate Marketing yani Satış Ortaklığı Sistemi'dir[ http://tinyurl.com/7sslgfb ]. Bu sistemde para kazanmak için Satış Ağları üzerinden ürünlere Satış Ortağı oluyorsunuz. Blog açarak veya bir site kurarak ürünün tanıtımını yapıyorsunuz. Sitenize gelen ziyaretçiler sitenizden ürün sayfasına yönlendirilip satış gerçekleştirildiğinde, bu satış üzerinden komisyon alıyorsunuz. Tıpkı gerçek hayattaki ticaret gibi.

Bu sistem en etkili yoldur, ancak sabır ve emek gerektirir. Hiçbir teknik bilginiz olmasa bile, Joomla, Wordpress gibi CMS(Content Managament System [ http://tinyurl.com/7j6hx2b ] kullanarak site kurabilirsiniz. Biraz çaba ve zaman harcayarak bu sistemleri öğrenebilir ve kendi sitelerinizi oluşturabilirsiniz. Daha sonra sitenize ziyaretçi çekmeniz gerekiyor. Bunun için SEO, yani Türkçesi arama motoru optimizasyonu [ http://tinyurl.com/6o9bbu3 ] yapmalısınız. Biraz emek ve zaman harcayarak 2 ay içinde sürekli bir gelir kaynağınız olabilir. Ve bu aşamadan sonra geliriniz artmaya başlar.

Ancak benim bu kadar uğraşacak zamanım yok, 2 ay bekleyemem hemen para kazanmak istiyorum diyorsanız, Google sayesinde site kurmadan hemen para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Google üzerinde her gün milyonlarca arama yapılıyor. Arama yapan insanların büyük bir bölümü bir ihtiyacını karşılamak için bir ürün arıyor. İşte bu aramalar sayesinde Google her gün binlerce alıcıyı ve satıcıyı buluşturuyor. Burada çok büyük bir potansiyel vardır. Olayı sadece Türkiye olarak düşünmemek gerekir. Tüm dünyada ve tüm dillerde arama yapılıyor. Ancak bunu yapabilmek için Google'u kullanarak alıcıyı ve satıcıyı nasıl buluşturacağınızı, bunun karşılığında nasıl komisyon alacağınızı bilmeniz gerekiyor. Bu yöntemleri ve daha fazlasını öğrenmek için buraya tıklayın: http://www.googleilekazan.com .

Bu yöntemleri internetten araştırabilirsiniz. Ancak doğru ve işe yarayan bilgiye ulaşmanız aylar alacaktır. Çünkü deneme-yanılma yapacaksınız. Bu uğurda para kaybedeceksiniz. Ve belki de çok basit ayrıntılar yüzünden hata yapıp para kaybedecek ve sonunda pek çok insan gibi internetten para kazanılmıyor deyip, pes edeceksiniz. Bir işe doğru bilgiyle başlamak başarılı olmanın en önemli şartıdır. Bu nedenle internetten para kazanmak istiyorsanız, hemen kazanmak istiyorsanız; http://www.googleilekazan.com, Hemen Tıkla, Öğren!