Paragon Backup and Recovery 12 Compact (English Ve

CHIP Online
14-11-2012, 10:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Paragon Backup and Recovery 12 Compact, Windows'lu masaüstü PC'ler ve laptop'lar için basit ve güçlü bir  yedekleme ve kurtarma çözümüdür

Dosyalarınızı ve klasörlerinizi, işletim sisteminizi ve hatta tüm sabit diskinizi herhangi bir depolama birimine hızla yedekler. Taşınabilir sürüm, sisteminizin ve değerli verilerinizin herhangi bir felaket durumunda korunmasını ve geri yüklenebilmesini garantiler. Şimdi Windows 8 ve en son HDD standartlarını da destekliyor!

Anahtar Özellikler:

  • En son HDD standartlarını destekler. AFD (Gelişmiş Biçim Sürücü), 2TB+ ve 512B olmayan sektör boyutlu sabit disk desteği.
  • Ön yükleme düzelticisi. İşletim sisteminin başlama özelliğini geri kazandıran güçlü bir araç
  • Seçmeli geri yükleme. Bir arşivden belirli dosyaları veya klasörleri seçerek çıkartabilme. Restore Wizard'ı kullanın ve geri yüklemek istediğiniz dosyaları seçin.
  • Bölümlerin sırasını seçebilme. Yeni sabit disklere geri yükleme yaparken yanlış bir bölüm sıralaması nedeniyle performans kaybı yaşamayın.
  • Smart Backup Wizard. Değerli verilerinizi ek yapılandırmalarla uğraşmadan koruyun.
  • Şifreli yedekleme. Yedek dosyalarınıza izinsiz erişimi engellemek için onları yedekleme sihirbazları içerisinden kolaylıkla şifreleyebilirsiniz.
Kısıtlamalar: Paragon Boot Media Builder bu indirmeye dahil edilmemiştir. Ancak entegre Recovery Media Builder ile Linux/DOS tabanlı bir medya oluşturabilirsiniz.

Teknik destek: Paragon Software, Giveaway süresince www.giveawayoftheday.com adresinde teknik destek sunacaktır. Lütfen indirmeyle, kaydolmayla ve programı kullanmakla ilgili sorularınızı buraya gönderin. Paragon Yazılım'ın destek takımı sorunuzu en kısa zamanda yanıtlayacaktır.

Kaynak: www.chip.com.tr

Download:  Paragon Backup and Recovery 12 Compact (English Version)