Paragon System Backup 10.5 Special Edition (English Version) [21.12.2011]

CHIP Online
21-12-2011, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

System Backup, kullanımı kolay ve büyük ölçüde otomatik bir planlı, arka planda çalışan koruma yazılımıdır. Tüm sisteminizi ve verilerinizi korumak üzere otomatik planlar oluşturmanıza izin verir. Yedekleme stratejisini özelleştirmeniz de mümkündür.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forum

System Backup, kullanımı kolay ve büyük ölçüde otomatik bir planlı, arka planda çalışan koruma yazılımıdır. Tüm sisteminizi ve verilerinizi korumak üzere otomatik planlar oluşturmanıza izin verir. Yedekleme stratejisini özelleştirmeniz de mümkündür.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online ForumSystem Backup 10.5 Special Edition, System Backup 11'in tam bir kopyasıdır, ancak WinPE'yi içermez.System Backup 10.5 Special Edition anahtar özellikleri:1. Otomatik yedeklemeler sayesinde ürünü yükler yüklemez düzenli bir şekilde verilerinizi ve sisteminizi yedekleyebilirsiniz.2. Ayarla ve unut yedekleme stratejisi.3. Sistem Yedekleme, disk sisteminizi inceler ve yedek imajlarınızı en uygun nerede saklayabileceğinizi belirler.4. System Backup, basitlik ve minimum kullanıcı katılımı için tasarlanmıştır.5. Gelişmiş uyarı sistemi ile tehlike seviyesini görebilirsiniz.Bu sürümdeki yenilikler:En son HDD standartları ve donanımı için destek. SSD, AFD, 2TB+ ve 512B olmayan sektör boyutları desteğinin keyfini sürün.
32bit/64bit sürüm bir MSI paketi içinde.
Linux tabanlı kurtarma CD'si güncellendii.
Teknik destek:Paragon Software, Giveaway süresince www.giveawayoftheday.com adresinde teknik destek sunacaktır. Lütfen indirmeyle, kaydolmayla ve programı kullanmakla ilgili sorularınızı buraya gönderin. Paragon Yazılım'ın destek takımı sorunuzu en kısa zamanda yanıtlayacaktır.

Kaynak: www.chip.com.tr

DOWNLOAD: Paragon System Backup 10.5 Special Edition (English Version)