Paragon Virtualization Manager 12 Compact (English) [23.05.2012]

CHIP Online
23-05-2012, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Teknik detaylara fazla girmeden, sanallaştırmanın keyfini çıkarın!PC uygulamalarınızı sanal bir ortamda kullanmaya devam edin. Programlar, dosyalar ve kullanıcı ayarları, anında aktarılır. PC'den Mac'e taşınıyor olsanız bile yeni Mac'inizde Windows PC'nizi kullanmaya devam edebilirsiniz.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forum

Teknik detaylara fazla girmeden, sanallaştırmanın keyfini çıkarın!PC uygulamalarınızı sanal bir ortamda kullanmaya devam edin. Programlar, dosyalar ve kullanıcı ayarları, anında aktarılır. PC'den Mac'e taşınıyor olsanız bile yeni Mac'inizde Windows PC'nizi kullanmaya devam edebilirsiniz.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online ForumKullanım senaryoları:Bir bilgisayarda farklı işletim sistemleri kullanın.
Eski PC'nizdeki uygulamaları kullanmaya devam edin.
Yeni yazılımları güvenle deneyin.
Farklı sanal ortamda sisteminizi boot edebilir hale getirin.
Anahtar Özellikler:P2V Kopyalama - Fiziksel bir sistemi sanal makineye aktarın veya yedek imajını bir sanal diske dönüştürün. 2TB+'lık fiziksel diskten daha küçük sanal sürücüye geçin.
P2V ayarlama - 3. parti bir araçla yapılan başarısız bir sanallaştırmanın ardından işletim sisteminin açılma becerisini ona yeniden kazandırın.
VD oluşturun - Basit bir sihirbaz ile sanal disk oluşturun.
Büyük sanal makineleri destekler
Teknik destek: Paragon Software, Giveaway süresince www.giveawayoftheday.com adresinde teknik destek sunacaktır. Lütfen indirmeyle, kaydolmayla ve programı kullanmakla ilgili sorularınızı buraya gönderin. Paragon Yazılım'ın destek takımı sorunuzu en kısa zamanda yanıtlayacaktır.

Kaynak: www.chip.com.tr

DOWNLOAD: Paragon Virtualization Manager 12 Compact (English)